20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο «τριπλός» Τορεχόν χάρισε την νίκη στον Παναιτωλικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League και ανέβηκε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ματς αποδείχθηκε… ροντέο, με τις δύο ομάδες να δίνουν μια σκληρή μάχη για την νίκη. Οι Σερραίοι προηγήθηκαν, ενώ, κέρδισαν και πέναλτι, αλλά οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη και ο εκπληκτικός Τορεχόν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι «τούμπα».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και έδειξαν τη διάθεση τους να προηγηθούν γρήγορα, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν σημαντικά τον Πανσερραϊκό. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 15ο λεπτό. Ο Δεληγιαννίδης εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία των Καπίνο και Μλάντεν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Οι Αγρινιώτες επέβαλλαν τον ρυθμό τους στη συνέχεια και ήταν αποφασισμένοι για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 35′, με τον Λιάβα να περνάει την πάσα στον Τορεχόν, ο οποίος με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 1-1.

Προσωπικά φαίνεται πως είχε πάρει το ματς ο Αργεντίνος, καθώς εκείνος ήταν που διπλασίασε τα τέρματα του Παναιτωλικού. Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης με δεξί πλασέ έκανε το 2-1. Ωστόσο, ο Πανσερραϊκος δεν τα παράτησε, παρ’ όλο που έμεινε πίσω στο σκορ. Στο 71′, ο Θυμιάνης έφερε το ματς στα ίσα από την άσπρη βούλα, καθώς ο Καπίνο ανέτρεψε τον Χατζηστραβό μέσα στην μικρή περιοχή και χάρισε πέναλτι στους φιλοξενούμενους.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο εξαιρετικός Τορεχόν στο 84ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Αργεντίνος με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Χόβαν και «κλείδωσε» την νίκη για τον Παναιτωλικό. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Λιάβας, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι, Καρέλης, Ντουάρτε

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Στάικος, Μορέιρα, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μούργος, Αλέξιτς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό