22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Τραμπ μηνύει τον Τζορτζ Στεφανόπουλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2018 ο Ντόναλντ Τραμπ τον είχε χλευάσει δημόσια για το ύψος του. Σήμερα θέλει να τον οδηγήσει στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Ο Τραμπ που αρέσκεται στο κυνήγι των Μέσων Ενημέρωσης που θεωρεί για τα δικά του μέτρα, εχθρικά απέναντί του, μηνύει τόσο τον Τζόρτζ Στεφανόπουλος όσο και το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Θεωρεί ότι ο ελληνοαμερικανός παρουσιαστής τον δυσφήμισε λέγοντας δημοσίως ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είναι υπεύθυνος για το βιασμό της συγγραφέως και αρθρογράφου Ε. Τζιν Κάρολ. Σημειώνεται πως στην επίμαχη δίκη ο Ντόναλντ Τράμπ είχε κριθεί ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση αλλά όχι για βιασμό. 

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που πήρε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος από τη βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων από τη Νότια Καρολίνα, Νάνσι Μέις – σε μία δημόσια αντιπαράθεση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος ρώτησε ευθέως τη βουλευτή γιατί συνεχίζει να υποστηρίζει τον Τραμπ από τη στιγμή που η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για το βιασμό της ως έφηβη. 

Η αγωγή του Ντόναλντ Τραμπ κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Φλόριντα. 

Δείτε την επίμαχη συνέντευξη του Τζορτ Στεφανόπουλος με την Νάνσι Μέις 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό