22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο τράπερ Trannos πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το ατύχημα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός», είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος.

Μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τράπερ Trannos τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/9), ο 22χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και επέστρεψε στο σπίτι του.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι το ατύχημα συνέβη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ωστόσο ο μάνατζέρ του ξεκαθάρισε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ότι το τροχαίο έλαβε χώρα κοντά στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Το πρωί της Κυριακής (4/9), ο τράπερ βγήκε από το νοσοκομείο και κατά την έξοδό του η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν εκεί και η δημοσιογράφος Νόρα Καούρη απέσπασε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Όλα εντάξει, όλα καλά. Άλλο ήταν το ατύχημα στη Βούλα κι άλλο το δικό μου. Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός. Ποτέ δεν ξέρεις», είπε αρχικά ο Trannos.

Και πρόσθεσε:

«Όλοι είναι καλά, όλοι είμαστε καλά. Λίγο έχω τα πλευρά μου από τη ζώνη, πρέπει πάντα να φοράμε ζώνη. Προφανώς και ανησύχησαν οι δικοί μου άνθρωποι».

Ο τράπερ τραυματίστηκε ελαφρά στα πλευρά του και νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική στα νότια της Αττικής για προληπτικούς λόγους.

Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του τράπερ

Ο 22χρονος τράπερ που αυτό το διάστημα βρίσκεται στα charts με το ντουέτο του με την Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε μέσω του μάνατζέρ του πως ακυρώνει τις επόμενες εμφανίσεις του μέχρι νεοτέρας.

Το περιστατικό με όπλο στο Μπουρνάζι και η πορεία του στο τραγούδι

Ο Trannos είχε απασχολήσει και πάλι την Αστυνομία, όταν μετά από έλεγχο στην Πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι βρέθηκε στο όχημά του 9αρι πιστόλι και γεμιστήρας.

Όταν οι αστυνομικοί έδειξαν στον νεαρό άντρα το πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε άδεια, εκείνος ισχυρίστηκε ότι το είχε μαζί του γιατί πήγαινε να γυρίσει βίντεο.

Ο Trannos κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο Mpam στις 27 Φεβρουαρίου του 2020.

Ακολούθησαν τα singles «Kalash», «Benzo» και «Black Money» ενώ η πρώτη του επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία από την Trapsion Entertainment, κυκλοφόρησε στις 11 Ιουλίου 2020, με τίτλο GTPM.

Cover photo: @trannos.west

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό