16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Τονάλι ξέσπασε σε δάκρυα όταν έμαθε για την απόφαση της πώλησής του, γράφει η Repubblica

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΙΛΑΝ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
23.06.2023 | 23:03

@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Σάντρο Τονάλι είναι μία ανάσα από το να γράψει ιστορία παίρνοντας μεταγραφή στην Νιούκαστλ έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ, με την Repubblica να αποκαλύπτει πάντως ένα παρασκήνιο αναφορικά με το ιδιαίτερο δέσιμό του με την Μίλαν.

Η Νιούκαστλ έκανε μία ακαταμάχητη πρόταση στην Μίλαν για τον Σάντρο Τονάλι και μέσα σε λίγα 24ωρα το μεγάλο deal είναι ένα βήμα από το να ολοκληρωθεί, γεγονός που θα κάνει τον 23χρονο μέσο την ακριβότερη πώληση στην ιστορία των ροσονέρι και τον ίδιο την ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Ακόμη και έτσι όμως, το δέσιμο του Τονάλι με την Μίλαν είναι μεγάλο (δηλωμένος θαυμαστής της από μικρή ηλικία, για αυτό επέλεξε εκείνη και όχι την Ίντερ όταν τον πολιορκούσαν αμφότερες πριν από χρόνια) και σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της Repubblica μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης υπάρχει ένα γεγονός που το πιστοποιεί.

Αυτό έχει να κάνει με τη συναισθηματική κατάσταση του παίκτη, με τον παίκτη να μαθαίνει την είδηση της πρότασης της Νιούκαστλ όταν ήταν με την εθνική Ιταλίας Κ21 και να ξεσπάει σε δάκρυα όταν πληροφορήθηκε την πρόθεση της Μίλαν να τον παραχωρήσει.

Η δική του διάθεση, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ήταν να μείνει πολύ περισσότερο στην Μίλαν για να γίνει σημαία της και να ακολουθήσει τις παροτρύνσεις του θρυλικού Πάολο Μαλντίνι, με την Νιούκαστλ να κάνει ωστόσο μία πρόταση που ήταν δύσκολο να πει όχι η Μίλαν.

Σημειώνεται ότι πέρα από το συναισθηματικό δέσιμο με την Μίλαν, ο Τονάλι θα βγει τεράστια ωφελημένος από αυτό το deal αφού από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που λάμβανε ετησίως, ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τα 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο μαζί με τα μπόνους.

σχετικα αρθρα

Ο Τονάλι υπογράφει ως το 2029 στην Νιούκαστλ και γίνεται η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Μίλαν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό