24.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Τιάγκο επέστρεψε μετά από 10 μήνες και… τραυματίστηκε σε 5 λεπτά

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν τον θέλει! Ο Τιάγκο Αλκάνταρα επέστρεψε, μετά από 10 μήνες απουσίας του και χρειάστηκε πέντε λεπτά συμμετοχής για να τραυματιστεί ξανά. Ο Ισπανός μέσος, μετά την πολύμηνη απουσία του, και την προσμονή τόσο του κόσμου της Λίβερπουλ όσο και του ίδιου για το μεγάλο comeback στάθηκε ξανά άτυχος, αποκομίζοντας νέο μυϊκό τραυματισμό.

Χρειάστηκαν μόνο πέντε λεπτά για τους οπαδούς των «ρεντς», για να ξανά ξεχάσουν να ζουν, με τις υπηρεσίες του Τιάγκο. Ο 32χρονος στάθηκε πραγματικά άτυχος, αφού το τελευταίο έτος μετράει μόλις 101 λεπτά συμμετοχής, σε συνολικά πέντε εμφανίσεις και διάστημα απουσίας 10 μηνών. Τα προβλήματα των τραυματισμών φαίνεται ότι, έχουν πάει πίσω την καριέρα του, αλλά και το συμβόλαιο του στην Λίβερπουλ, καθώς έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Στο ματς με την Άρσεναλ, πέντε λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις 10 επαφές με την μπάλα, φάνηκαν αρκετά ώστε να μπει ξανά στο ιατρικό δελτίο της Λίβερπουλ. Από την άλλη, η μη συμμετοχή του στα επερχόμενα παιχνίδια είναι δεδομένη, με σημαντικότερο αυτό του τελικού του Carabao Cup, αφού ακόμη δεν έχει γίνει σαφές το χρονικό διάστημα απουσίας του και η αναμέτρηση απέναντι στην Τσέλσι είναι σε κάτι λιγότερο από 20 ημέρες (25/02).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό