18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ ντύθηκε… Κόμπι Μπράιαντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζόελ Εμπίντ πραγματοποίησε μία «δαιμονιώδη» εμφάνιση, πέτυχε 70 πόντους (!) απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς του Βίκτορ Γουεμπανιάμα και χάρισε τη νίκη στους Φιλαδέλφεια 76ερς με 133-123. Έτσι, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, απέτινε φόρο τίμης στον… Κόμπι Μπράιαντ, 18 χρόνια μετά από μία δική του «θρυλική» εμφάνιση στο NBA.

Ο Καμερουνέζος… σμπαράλιασε την ομάδα του Σαν Αντόνιο με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Ήταν σαν να αγωνιζόταν… μόνος του και το γεγονός πως σημείωσε παραπάνω από το 50% των πόντων των 76ερς (52.6%), τα «λέει» όλα. Ο εντυπωσιακός Εμπίντ κατέγραψε επίσης 18 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ και κατάφερε μέσω αυτού του τρόπου να τιμήσει την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ.

Κι αυτό διότι, πριν 18 χρόνια (23/01/2006), ο «Black Mamba» ήταν… διαστημικός, έβαλε 81 πόντους και έδωσε τη νίκη στους Λος Άντζελες Λέικερς επί των Χιούστον Ρόκετς με 122-104. Ο Κόμπι Μπράιαντ σημείωσε σχεδόν το 75% των πόντων της ομάδας του, τη στιγμή που έβαλε σχεδόν όσοι όλοι οι αντίπαλοί του… μαζί!

Φυσικά, η επίδοση αυτή είναι… άπιαστη και μόνο η «100άρα» του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν την ξεπερνά στην ιστορία του NBA. Τρομερή στιγμή αδιαμφισβήτητα ώστε να έρθει ο Εμπίντ και να κάνει όσα κατάφερε, δίνοντας μας την ευκαιρία συνάμα να θυμηθούμε τον Κόμπι Μπράιαντ σε μία από τις κορυφαίες – αν όχι την κορυφαία – παρουσία του σε αγώνα του NBA…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό