22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Τζεμπούρ κατέθεσε ως μάρτυρας στην Ασφάλεια για το αυτοκίνητο που οδηγούσε

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

SPORT24.GR
26.04.2023 | 10:04

Ο Ράφικ Τζεμπούρ
EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ δέχτηκε έλεγχο από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την στιγμή που οδηγούσε στον Άλιμο που αντιλήφθηκαν ότι το συγκεκριμένο όχημα τελούσε υπό έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Μία αναπάντεχη μικρή ταλαιπωρία περίμενε το βράδυ της Τρίτης (25/04) των πρώην ποδοσφαιριστή των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, Ραφίκ Τζεμπούρ ο οποίος δέχτηκε έναν έλεγχο από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή του Αλίμου και τον σταμάτησαν ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του για να τον ελέγξουν.

Σύμφωνα με το News247.gr, φαίνεται πως οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι το συγκεκριμένο όχημα, αποτελούσε μέρος έρευνας που διεξάγει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας για την νομιμότητα του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος και έτσι οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Στην Ασφάλεια, μάλιστα, παρουσίασε έγγραφα που αποδείκνυαν πως το συγκεκριμένο όχημα απλά το είχε νοικιάσει από ιδιώτη και δεν είχε καμία περαιτέρω γνώση για την ιστορία του. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του αποχώρησε ενώ η έρευνα για το συγκεκριμένο όχημα και τον ιδιοκτήτη του συνεχίζεται.

: News247.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό