16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Τζίμι Μπάτλερ είδε τον Μαρσέλο court side και… τρελάθηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μαρσέλο παραβρέθηκε στη συνοικία της Νέας Υόρκης τα ξημερώματα της Τρίτης (16 Ιανουαρίου) για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των Μπρούκλιν Νετς και των Μαϊάμι Χιτ. Κατά τη διάρκεια του ματς, παρατήρησε την παρουσία του στην κερκίδα ο Τζίμι Μπάτλερ και έσπευσε ενθουσιασμένος να του δώσει το χέρι.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, απαλλαγμένος από τις υποχρεώσεις του στη Φλουμινένσε και το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα όπου αγωνίζεται μετά την αποχώρησή του από τον ελληνικό σύλλογο, εθεάθη σε στιγμές χαλάρωσης με τη σύντροφό του. Έτσι, αποφάσισε να πάει και να παρακολουθήσει από τo court side έναν αγώνα NBA και συγκεκριμένα την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νετς και Χιτ στο Μπρούκλιν.

Ενώ εξελισσόταν το παιχνίδι, ο Τζίμι Μπάτλερ είδε τον Βραζιλιάνο αμυντικό και ξετρελαμένος κατευθύνθηκε προς το μέρος του για να τον χαιρετήσει προσφέροντάς μας, έτσι, μια εικόνα θαυμασμού και σεβασμού ανάμεσα σε δύο κορυφαίους αθλητές. Μάλιστα, μετά τη λήξη του ματς, Μαρσέλο και Μπάτλερ πόζαραν για τους φωτογραφικούς φακούς δίπλα δίπλα. 

Ο Μπάτλερ έκανε φοβερή εμφάνιση αφού με 31 πόντους αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Μαϊάμι, που κατάφερε στην παράταση να επικρατήσει με 96 – 95 επί των Νετς και να φτάσει σε ρεκόρ 24 νικών και 16 ηττών και στην 5η θέση στην Ανατολική Περιφέρεια. Οι Χιτ στρέφουν τώρα την προσοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης που θα ταξιδέψουν στο Τορόντο για να αντιμετωπίσουν τους Ράπτορς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό