20.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ο Τεν Χαχ είπε στον Χάκπο ότι τον θέλει για αντικαταστάτη του Ρονάλντο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
18.12.2022 | 12:32

Ο Κόντι Χάκπο ντριμπλάρει στην αναμέτρηση της Ολλανδίας απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Μουντιάλ
2022 AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Ο Κόντι Χάκπο πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στο Μουντιάλ με τη φανέλα της Ολλανδίας και ο Έρικ τεν Χαχ μίλησε μαζί του, σύμφωνα με την Daily Mirror, προκειμένου να τον πείσει να καλύψει το κενό που άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κόντι Χάκπο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο φετινό Μουντιάλ του Κατάρα, σημειώνοντας με τη φανέλα της Ολλανδίας σε πέντε παιχνίδια τρία γκολ.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Αϊντχόφεν έχει βρεθεί στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έρικ τεν Χαχ θέλει να “εκμεταλλευτεί” την καλή σχέση που έχει με τον νεαρό συμπατριώτη του, προκειμένου να τον πείσει να ενταχθεί στους “κόκκινους διαβόλους” και να καλύψει το κενό που άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο από την ομάδα.

Η Daily Mirror αναφέρει πως ο Ολλανδός τεχνικός έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Χάκπο, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Πορτογάλου σταρ.

Θυμίζουμε πως ο Χάκπο είχε τονίσει σε ερώτηση που του έγινε πως θα το σκεφτεί, εάν οι κόκκινοι διάβολοι τον προσεγγίσουν: “Δεν έχω ακούσει ακόμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν έρθουν, θα το σκεφτώ με τη βοήθεια του θεού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό