33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο Τέιτουμ έκανε σόου και οι Σέλτικς βρίσκονται «αγκαλιά» με τους τελικούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν με 114-111 των Ιντιάνα Πέισερς και πραγματοποίησαν το 3-0 στη μεταξύ τους σειρά. Η ομάδα της Βοστώνης έτσι χρειάζεται μόλις μία ακόμη νίκη, ώστε να κλειδώσει την παρουσία της στους μεγάλους τελικούς του NBA, απέναντι είτε στους Ντάλας Μάβερικς είτε στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο Τζέισον Τέιτουμ έκανε φοβερή εμφάνιση και πέτυχε double-double, έχοντας βάλει 36 πόντους, ενώ μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ. Στους 24 πόντους σταμάτησε ο Τζέιλεν Μπράουν, ενώ ο Χόρφορντ είχε 23 πόντους. 

Από την μεριά των Πέισερς, ο Νέμπχαρντ έβαλε 32 πόντους και 9 ασίστ, τη στιγμή που ο ΜακΚόνελ είχε 23 πόντους και οι Σιάκαμ και Τέρνερ πέτυχαν από 22 πόντους. Ο Ταϊρίζ Χαλιμπέρτον θεωρείται αμφίβολος για το Game 4 που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τρίτης (28/05, 03:00).

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ενόψει αυτού του παιχνιδιού στην Ιντιανάπολις πως οι Σέλτικς δεν έχουν χάσει κανένα ματς φέτος στη διαδικασία των play-off του NBA εκτός έδρας, κάτι που εάν επαληθευτεί ακόμη μία φορά θα φέρει την ομάδα της Βοστώνης στους μεγάλους τελικούς.

Οι Σέλτικς θα έχουν την ευκαιρία να δώσει το «παρών» εκεί για 2η φορά τα τελευταία 3 χρόνια, μετά και το καλοκαίρι του 2022. Υπενθυμίζεται πως οι Σέλτικς θέλουν να κατακτήσουν το 18ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και να ξεπεράσουν τους Λος Άντζελες Λέικερς που έχουν μαζί 17 Πρωταθλήματα NBA.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό