19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ο Τάισον επέστρεψε εγκαίρως και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Δικεφάλου

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
25.06.2023 | 13:11

INTIME

Ο Τάισον, που είχε πάρει επιπλέον άδεια από τον ΠΑΟΚ για να τακτοποιήσει προσωπικά του ζητήματα, ενσωματώθηκε την Κυριακή (25/06) στην προετοιμασία των ασπρόμαυρων.

Με μια επιπλέον προσθήκη συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση του Δικεφάλου για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Τάισον που είχε πάρει επιπλέον άδεια για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, επέστρεψε στην ώρα του και από σήμερα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του.

“Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στο κομμάτι της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας, το άλλο έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν και στο τέλος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες. O Τάισον επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία και εντάχθηκε κανονικά στις προπονήσεις.

Οι παίκτες έχουν “μισό” ρεπό και θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις τη Δευτέρα (26.06), με διπλό πρόγραμμα”, αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό