18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Σωτήρης Κοντιζάς στο πρώτο στιγμιότυπο από το νέο τρέιλερ του MasterChef ενθουσίασε το κοινό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γρίφος του… ταραμά στο πρώτο στιγμιότυπο του τρέιλερ του 7ου κύκλου του MasterChef. Τι ετοιμάζουν άραγε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης;

Όλα είναι ήδη έτοιμα και οι κριτές γυρνούν τα τελευταία 24ωρα το ανατρεπτικό τρέιλερ του νέου MasterChef. Ο διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει δυναμικά στα μέσα Ιανουαρίου και οι τρεις κριτές, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης, είναι σε μεγάλα κέφια. Ενδεικτικά είναι και τα πρώτα πλάνα από αυτό το τρέιλερ με τρολαρίσματα, με τραγούδι και με ένα γρίφο για τον…ταραμά, που μας θύμισε τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Το κοινό είναι ήδη ενθουσιασμένο και ήδη με σχόλιά του ζητά να συντομεύσουν τις προετοιμασίες και να επιστρέψουν οι 3 κριτές το συντομότερο.

Στην κουζίνα του Σωτήρη

Οι οντισιόν των παικτών οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και 3 εβδομάδες συνεχίζονται κανονικά στο MasterChef και φαίνεται πως οι 3 κριτές έχουν ανακαλύψει κάποια πολύ εξαιρετικά ταλέντα, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Και είναι σίγουρος όπως υποστήριξε ότι φέτος θα γίνει το καλύτερο MasterChef που έχει γίνει ποτέ. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και οι παίκτες θα πρέπει να δείχνουν εξ αρχής τον καλύτερό τους εαυτό, γιατί δεύτερες ευκαιρίες δεν θα υπάρχουν όπως είχε δηλώσει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το επίσημο προφίλ του διαγωνισμού στο Instagram, μας έδωσε και μία γεύση από το ανατρεπτικό τρέιλερ το οποίο ετοιμάζεται αυτές τις ημέρες για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα λίγο πριν την λήξη της χρονιάς και μέσα στις γιορτές. Το στιγμιότυπο δείχνει τον Σωτήρη Κοντιζά να εξηγεί μία συνταγή ταραμά στο τηλέφωνο με τους βοηθούς του εν χορώ να τον τρολάρουν. Πάντως το θέμα του ταραμά μας θύμισε τον περσινό και πολυσυζητημένο παίκτη, Δημήτρη Ταϊρίδη, καθώς με χρόνια εμπειρίας στην κουζίνα του δικού εστιατορίου, πάντα κάτι έφτιαχνε που να είχε και ταραμά.

Θα ακολουθήσουν και άλλα στιγμιότυπα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη, μέχρι να το δούμε ολοκληρωμένο. Ο σκηνοθέτης Κώστας Τριπύλας, βάζει για μία ακόμη φορά τα δυνατά του, μαζί με το συνεργείο του.

https://www.instagram.com/p/CmR4A0KMpuN

Οι παίκτες που έχουν πάρει ήδη μπλε ποδιά, θα μπαίνουν απευθείας στο σπίτι, καθώς φέτος έχουμε αλλαγή των διαδικασιών. Εκείνοι που κερδίζουν προς το παρόν την μαύρη, θα περάσουν από ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες και οι καλύτεροι θα πάρουν και εκείνοι την θέση τους στην τελική ομάδα. Φυσικά και έχουμε και φέρτος golden pin αλλά θα έχουμε και ξεχωριστά προνόμια για κάποιους παίκτες που θα ξεχωρίσουν και δεν είναι μόνο χρηματικά έπαθλα.

https://www.instagram.com/p/Ce5ru2rKvNG

Υπάρχουν αρκετές επίσης αλλαγές σε επίπεδο παραγωγής και η αίσθηση είναι ότι φέτος θα έχουμε συνεχείς ανατροπές και σασπένς. Από όσα μαθαίνουμε, προς το παρόν θα δικαιωθεί η πρόβλεψη του Σωτήρη Κοντιζά για το καλύτερο MasterChef. To κοινό στα social media, ήδη περιμένει με αγωνία.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό