28.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Συλαϊδόπουλος θα ενταχθεί προοδευτικά στο επιτελείο του Μεντιλίμπαρ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
12.02.2024 | 19:29

SUPERLEAGUE 2023-2024 / – ( / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

O Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έδειξε τα διαπιστευτήριά του κρατώντας τα ηνία της Κ19 του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται πλέον για την “αναβάθμισή” του, πιάνοντας θέση στο προπονητικό επιτελείο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η περασμένη εβδομάδα βρήκε τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, αφού οδήγησε αρχικά την Κ19 σε σπουδαία νίκη επί της Ίντερ και στην πρόκριση στους “16” του Youth League και εν συνεχεία πανηγύρισε με την πρώτη ομάδα το 4-0 επί του ΟΦΗ εκτελώντας χρέη υπηρεσιακού.

Όλα τα παραπάνω δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και η αναβάθμισή του είναι πλέον θέμα χρόνου, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως μετά από τη λήξη των υποχρεώσεών του με την Κ19 θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες από άλλο πόστο και συγκεκριμένα ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο 62χρονος Ισπανός τεχνικός έχει ήδη κάνει τις πρώτες σχετικές συζητήσεις με τον Συλαϊδόπουλο μετά από το 4-0 επί του ΟΦΗ στο “Καραϊσκάκης” και δεν αποκλείεται η ενσωμάτωσή του στην πρώτη ομάδα να γίνει ακομη και εντός του μήνα, μετά από τον αγώνα με την Λανς στις 27 Φεβρουαρίου για τους “16” του Youth League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό