19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Στίβεν Σιγκάλ δίνει – κυριολεκτικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Το main event του UFC 300 θα εμπεριέχει τον αγώνα του Άλεξ Περέιρα, ο οποίος θα έχει έναν «θρύλο» του Holywood στη γωνία του κατά τη διάρκεια της μάχης, στην τελευταία του υπεράσπιση του τίτλου του. Ο Βραζιλιάνος θεωρείται το φαβορί για την μονομαχία που θα κλείσει την εκδήλωση στο Λας Βέγκας στις 13 Απριλίου, ενάντια στον παλιό πρωταθλητή, Τζαμαχάλ Λιλ.

Ο 36χρονος έμαθε για το σπουδαίο αυτό ματς στην κάρτα μόλις μερικές ώρες πριν ανακοινωθεί στο UFC 298 της περασμένης εβδομάδας. Το… θαύμα του kickboxing ήδη προπονείται σκληρά για την επικείμενη μάχη και όπως φαίνεται από πρόσφατα story του στο Instagram, έχει μαζί του έναν «θρύλο» ταινιών δράσης του Holywood για να τον βοηθήσει στην προετοιμασία του.

Ο λόγος φυσικά για τον Στίβεν Σιγκάλ, ο οποίος κατέχει μαύρη ζώνη με 7 dan στο Aikido. Το κλιπ που μοιράστηκαν οι δύο δείχνει τον Σιγκάλ να βοηθάει τον Περέιρα να δουλέψει στην αμυντική του στάση και συγκεκριμένα στο να αλλάζει κατεύθυνση στις γροθιές του και να αρχίζει τα… tackles ως μέτρο αντεπίθεσης.

Οι φίλαθλοι στα σχόλια από κάτω… τρελάθηκαν σχολιάζοντας πως «ο Περέιρα θα γίνει ασταμάτητος με την συμβολή του Σιγκάλ» και η μάχη, τώρα, απέκτησε μία… ακόμη πιο ιδιαίτερη προσθήκη και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα απογοητεύσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό