20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε άδειες καρέκλες…

Ειδήσεις Ελλάδα

Μοναξιά. Αυτό το συναίσθημα «βγάζουν» οι φωτογραφίες των πρακτορείων με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάθεται ανάμεσα στις άδειες καρέκλες του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Από το πρωί, η δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ έχει κυλήσει υποτονικά στο κλειστό του TAE KWON DO αφού οι ζυμώσεις και οι διεργασίες έχουν μεταφερθεί σε άλλους χώρους μεταξύ των στελεχών. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε αργά το μεσημέρι στο Φάληρο, χαιρέτησε τους λίγους συνέδρους και στη συνέχεια κάθισε στις μπροστινές θέσεις για να ακούσει κάποιες από τις ομιλίες. 

Το γεγονός ότι οι σύνεδροι αλλά και τα στελέχη δεν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου μετά τα όσα έντονα και πυκνά εξελίχθηκαν τη χθεσινή ημέρα, επισημάνθηκε από τους περισσότερους εκ των ομιλητών. 

undefined

Οι περισσότεροι από τους ομιλητές έδειξαν έντονη ενόχληση επίσης για τον λίγο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους προκειμένου να μιλήσουν, εκφράζοντας τα παράπονά τους προς το προεδρείο του Συνεδρίου το οποίο ομολογουμένως έδειξε να κρατάει…χρονόμετρο

Είναι ενδεικτικό πως ελάχιστοι σύνεδροι βρίσκονταν στην αίθουσα ακόμα και στις ομιλίες των Νίκου Παππά και Διονύση Τεμπονέρα. 

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους Συνέδρους φαίνεται πάντως να έχουν τα θεματικά τραπέζια που διεξάγονται παράλληλα με το Συνέδριο. Με τον Παύλο Πολάκη να μιλά με πάθος όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες στη συζήτηση για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία. 

Eurokinissi

Eurokinissi

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό