18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλωσόρισε τη νέα Εκπρόσωπο Τύπου, Βούλα Κεχαγιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλωσόρισε τη νέα Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης, ανάρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και αγκαλιά με τον σκύλο του, Φάρλι, ανακοίνωσε την έλευση της δημοσιογράφου στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την αποχώρηση της Δώρας Αυγέρη από τη θέση αυτή.

Και οι τρεις, κάθισαν στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά γραφείο. Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε πρώτος τον λόγο και ανέφερε ότι ο μεταβατικός κύκλος από το Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα έκλεισε σχολιάζοντας ότι από σήμερα ανοίγει ένας νέος. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Δώρα Αυγέρη για όσα προσέφερε όλο αυτό το διάστημα σχολιάζοντας ότι ήταν «άρτια».

Στη λεζάντα του βίντεο αναφέρει χαρακτηριστικά «Στο νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας.

Η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε.

Η Βούλα Κεχαγιά ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της καλής επιτυχίας στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της.

Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό