17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Σον κλείνει τα αυτιά του στους Σαουδάραβες και σκέφτεται μόνο τα σπιρούνια

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΟΤΕΝΑΜ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ
17.07.2023 | 15:18

Ο Σον πανηγυρίζει γκολ του στο Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2023 AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Tο ενδεχόμενο να γίνει άμεσα κάτοικος Σαουδικής Αραβίας απέρριψε σε δηλώσεις του ο Σον, ξεκαθαρίζοντας πως στο μυαλό του είναι μόνο η Τότεναμ.

Tο ενδεχόμενο να γίνει άμεσα κάτοικος Σαουδικής Αραβίας απέρριψε σε δηλώσεις του ο Σον, ξεκαθαρίζοντας πως στο μυαλό του είναι μόνο η Τότεναμ.

Ο Σον κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι της Premier League τη σεζόν 2021-22 με 23 τέρματα, αλλά κάποια προβλήματα τραυματισμών τον οδήγησαν σε μια μέτρια σεζόν, όπου η Τότεναμ τερμάτισε στην 8η θέση.

Ο 31χρονος είχε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, αλλά σε συνέντευξη Τύπου στην Πέρθη ενόψει φιλικού με τη Γουέστ Χαμ, υποσχέθηκε να παραμείνει στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου.

“Μάλλον αν ήθελα να πάω εκεί, θα ήμουν εκεί, όχι εδώ. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Προφανώς τα χρήματα είναι επίσης σημαντικά, αλλά ονειρεύομαι να παίξω στην Premier League και να κάνω πολλά πράγματα ακόμα.

Ειδικά την περασμένη σεζόν υπέφερα σωματικά. Αυτός δεν είναι ο Sonny που ξέρω. Θέλω λοιπόν να αποδείξω ότι αυτή τη σεζόν είμαι ο Σον που όλοι ξέρουμε. Θέλω να το αποδείξω στον εαυτό μου και θέλω να προσφέρω στην ομάδα όπου ανήκω.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία, κάτι που είναι πραγματικά, πολύ ενδιαφέρον. Αλλά η Premier League εξακολουθεί να αποτελεί το όνειρο μου να παίζω και ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό