24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο Σον έγραψε ιστορία στην Premier League με τη ζωγραφιά του κόντρα στην Μπράιτον

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΟΤΕΝΑΜ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
08.04.2023 | 18:01

@2023 LEILA COKER/AP IMAGES

Ο Σον δεν σταματάει να γράφει ρεκόρ με τη φανέλα της Τότεναμ, με το γκολ-ζωγραφιά του απέναντι στην Μπράιτον να τον φέρνει σε μία ιδιαίτερα περίοπτη θέση στην ιστορία της Premier League.

Πριν από λίγες ημέρες ο Σον ζήτησε συγγνώμη από τον Αντόνιο Κόντε για το γεγονός πως δεν διάγει καλή σεζόν με τη φανέλα της Τότεναμ, με αποτέλεσμα να συμβάλλει άθελά του στην απομάκρυνσή του από τον πάγκο των σπιρουνιών.

Με τη συγκεκριμένη ενέργεια έδειξε την τεράστια κλάση του ως άνθρωπος ενώ το απόγευμα του Σαββάτου φανέρωσε και τη μεγάλη στόφα ποδοσφαιριστή που διαθέτει, στο ματς της Premier League απέναντι στην Μπράιτον.

Αυτό έγινε στο 10ο λεπτό, με τον Σον να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ και να γράφει ιστορία αφού έγινε ο πρώτος Ασιάτης που συμπληρώνει 100 γκολ στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Σημειώνεται πως ο Νοτιοκορεάτης φορ είναι επίσης ο πρώτος Ασιάτης ποδοσφαιριστής που έχει φτάσει τις 50 ασίστ στην Premier League αλλά και ο πρώτος από την ασιατική ήπειρο που έχει αναδειχτεί κορυφαίος σκόρερ σε μία σεζόν.

σχετικα αρθρα

Σον για Κόντε: “Θα έπρεπε να δείξω περισσότερα, νιώθω υπεύθυνος που έφυγε”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό