17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ο Σολάνο συνελήφθη για παραβίαση της καραντίνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νολμπέρτο Σολάνο, τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων του Περού (Κ-23) και βοηθός προπονητή του Ρομπέρτο Γκαρέκα στην Ανδρών, συνελήφθη από την αστυνομία της Λίμα για παραβίαση της καραντίνας που επέβαλαν οι αρχές ως τις 12 Απριλίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην πραγματικότητα ο Σολάνο πήγε σε ένα πάρτι, όπου η αστυνομία, που ήρθε μετά από κλήση από τους γείτονες για δυνατή μουσική, τον βρήκε παρέα με πολλούς άλλους ανθρώπους. Εκτός από τον Σολάνο συνέλαβαν κι έναν άλλο πρώην ποδοσφαιριστή που ήταν μαζί του, τον Πάμπλο Σεγάρα.

Ο πρώην μέσος της Νιουκάστλ ζήτησε συγγνώμη, ενώ ισχυρίστηκε ότι εγκατέλειψε το σπίτι του πριν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

«Προφανώς λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη», δήλωσε ο Σολάνο στον ραδιοφωνικό σταθμό RPP Noticias. «Δεν πρόκειται να δικαιολογηθώ. Είναι πολύ δύσκολο για όλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι η υγεία μας, χωρίς αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», δήλωσε.

Ο 45χρονος βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας του Περού μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Λίμα, αλλά απελευθερώθηκε σύντομα αφού οι αρχές κατέγραψαν το περιστατικό, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό