22 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ο Σιμόες «ντοπάρει» τον Αραούχο για τον… τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο άλλοτε αρχηγός της ΑΕΚ και «σημαία» των κιτρινόμαυρων στην πορεία τους μετά την άνοδο από την Β’ εθνική, Αντρέ Σιμόες, δεν ξεχνά ποτέ την ΑΕΚ και τους πρώην συμπαίκτες του, και με «ντόπες» συνθημάτων φτιάχνει τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος μέσος, υπήρξε ένας από τους σταθερούς και βασικούς ποδοσφαιριστές στην ένωση, όντας μέλος στην πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος μετά την άνοδο το 2018, μαζί φυσικά και με τον Αργεντίνο σταρ, Σέρχιο Αραούχο. Οι δύο τους ήταν αχώριστοι τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και έξω από αυτόν. Οι σχέσεις τους φαίνεται ότι δεν έχουν «σβήσει» με τον Σιμόες, να σχολιάζει αρκετά συχνά σε δημοσιεύσεις του Τσίνο. 

Μάλιστα, η τελευταία του δημοσίευση, είχε φόντο το κρίσιμο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου εάν η «ένωση» καταφέρει και πάρει το διπλό στην… καυτή Τούμπα, θα είναι με το ενάμιση πόδι στην back to back κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Σιμόες, σχολίασε στην δημοσίευση «ντοπάροντας» τον Σέρχιο, για να δώσει το καλύτερο του εαυτό, γράφοντας: «Vamos Amigo, Vamos ΑΕΚΑΡΑ.»

Η «μάχη» είναι προγραμματισμένη για τις 28/04, 19:30, με το flash.gr να σας κρατάει ενήμερους για κάθε λεπτό του «τελικού» της αναμέτρησης.

Δείτε την δημοσίευση και τις «ντόπες» του Σιμόες, στον Αραούχο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό