18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Σασμός έχει «κόκκινο» φινάλε για τον Δημήτρη Λάλο & μία πιθανή έκπληξη στο μέλλον με τη σύζυγό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Θα είναι η ηθοποιός και σκηνοθέτης Έλενα Μαυρίδου στην τρίτη σεζόν του Σασμού; 

Το τελικό ξεκαθάρισμα σε 3 ρόλους αλλά και ένα φινάλε στον Σασμό που θα μας αφήσει με αγωνία για τον τρίτο κύκλο, αναμένουμε την Πέμπτη στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Όλα κινούνται γύρω από τον ρόλο του Δημήτρη Λάλου ως Μαθιός, όπως όμως θα συμβεί και στην τρίτη σεζόν.

Το τέλος του Σταύρου, του Βαγγέλη και του Ευθύμη

Μένουν μόνο 3 επεισόδια πριν τον τραγικό επίλογο στον Σασμό. Όσοι θα πρέπει να τιμωρηθούν θα τιμωρηθούν και όσοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία θα την έχουν. Και όλα αυτά ανάμεσα σε έναν καταιγισμό αποκαλύψεων.

Η έννοια του σασμού ως ανακωχή ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες θα παραμείνει στη θεωρία και δεν θα γίνει ακόμη – τυπικά – πράξη.

https://www.instagram.com/p/CugwFAqoOqt/

Υπάρχουν κάποιες πιο σημαντικές εξελίξεις που θα μας απασχολήσουν. Αρχικά το τέλος του Ευθύμη το οποίο το δίνει ο Παύλος, αλλά και το τέλος του Βαγγέλη με τη σύλληψή του από την Ντίνα. Παράλληλα σχεδόν θα έρθει και το τέλος του Σταύρου, έχοντας πια διευθετήσει το θέμα της πατρότητας του Πετράκη, αφήνοντας τον βιολογικό του πατέρα Αστέρη, να είναι και επίσημα ο κηδεμόνας του.

Ο Δημήτρης Λάλος μας αποκάλυψε χθες σε συνέντευξή του, πως το τέλος θα είναι κόκκινο. Που σημαίνει αιματοβαμμένο για εκείνον, αφού θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο ο οποίος και θα τον πυροβολήσει.

Λίγες στιγμές πιο πριν θα έχει ακούσει μία συζήτηση ανάμεσα στη Βασιλική και την Καλλιόπη, θα καταλάβει πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα του και θα τον απειλήσει με όπλο. Η Βασιλική στην προσπάθειά της να τον προλάβει – όπως ήδη σου έχω πει – θα είναι θύμα ενός τροχαίου και θα κινδυνέψει η ζωή της.

Και οι τρεις θα ζήσουν. Την αποκάλυψη της Βασιλικής πως είναι ο Μαθιός ο πατέρας του Νικηφόρου θα τη βιώσουμε στην τρίτη σεζόν.

Με τις αποχωρήσεις αρκετών ηθοποιών από αυτή τη σεζόν και τον πρωταγωνιστικό κορμό να συνεχίζει για τρίτη χρονιά, θα έχουμε new entry από τον Σεπτέμβριο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο νεαρός πρωταγωνιστής Γιάννης Εγγλέζος από το «Αυτή η νύχτα μένει» φημολογείται πως θα είναι στη σειρά, όπως όμως και η ηθοποιός και σκηνοθέτης Έλενα Μαυρίδου , η οποία είναι και σύζυγος του Δημήτρη Λάλου.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, έχει γίνει και τους 3 ηθοποιούς μία νύξη συνεργασίας και τίποτε δεν είναι δεδομένο.

Η Έλενα Μαυρίδου άλλωστε αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένη στην παράσταση «Βάγχες» που κάνει με μεγάλη επιτυχία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό