20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Σίλβα πλήγωσε την Τσέλσι και κράτησε «ζωντανό» το όνειρο του νταμπλ για τη Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Για περίπου 85 λεπτά, η Μάντσεστερ Σίτι συναντούσε ένα μπλόκο στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Τσέλσι, όμως με λυτρωτή τον Μπερνάρντο Σίλβα, επικράτησε εν τέλει με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του FA Cup, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο στις 25 Μαΐου.

Η ομάδα του Μάντσεστερ θα αναμένει τον έτερο νοκ-άουτ ημιτελικό ανάμεσα στην συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ και την Κόβεντρι (21/04) για να μάθει τον αντίπαλο απέναντι στον οποίο θα κληθεί να κρατήσει «ζωντανό» το όνειρο του εγχώριου νταμπλ, ούσα μέσα στο «κόλπο» και του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, οι Λονδρέζοι έμειναν για ακόμα μια χρονιά δίχως κάποιον τίτλο, ενώ παράλληλα έχασαν μια τεράστια ευκαιρία να διεκδικήσουν την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Europa League (αν κατάφερναν να κερδίσουν και το Κύπελλο) και πλέον συνεχίζουν στον μοναδικό στόχο που τους απέμεινε και συγκεκριμένα στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα της Premier League, προκειμένου να μην μείνουν εκτός Ευρώπης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρά το γεγονός ότι τα βρήκαν σκούρα σχεδόν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μια Τσέλσι σε διαρκή θέση άμυνας, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα βρήκαν το πολυπόθητο γκολ στο 84ο λεπτό χάρη στο Μπερνάρντο Σίλβα ο οποίος είδε τη μπάλα να του στρώνεται πλάγια στο ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0 το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ.

Ένα σκορ το οποίο έστειλε τους εν δυνάμει τρεμπλούχους στον τελικό του θεσμού και επιβεβαίωσε την αντίδραση που έδειξαν μετά τον πικρό αποκλεισμό στο Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγκα, Γουόκερ, Στόουνς, Ακάντζι, Άκε, Σίλβα, Ρόδρι, Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, ΆλβαρεςΤσέλσι: Πέτροβιτς, Γκουστό, Τσάλομπα, Σίλβα, Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Φερνάντες, Γκάλαχερ, Πάλμερ, Μαντουέκε, Τζάκσον

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό