23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ρούμπλεφ τα…έψαλε στον επόπτη γραμμής και αποβλήθηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ σε ένα απίστευτο σκηνικό, αποκλείστηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Ντουμπάι, λόγω φραστικής επίθεσης στον επόπτη γραμμής. Ο Ρώσος τενίστας έδινε μία σπουδαία μάχη απέναντι στον Αλεξάντερ Μπάμπλικ για μία θέση στον τελικό και οι δύο τενίστες ήταν ισόπαλοι, έχοντας αμφότεροι κερδίσει από 1 σετ.

Στο 3ο και καθοριστικό, ο Καζάκος προηγούνταν στο σκορ με 6-5 και σε μία κρίσιμη φάση, ο Ρούμπλεφ διαμαρτυρήθηκε πως ο επόπτης γραμμής… έχασε τη φάση. Η μπάλα καταλογίστηκε πως δεν βγήκε εκτός σε χτύπημα του αντιπάλου του, ενώ ο Ρώσος αμέσως κατευθύνθηκε με… επιθετικές διαθέσεις προς τον επόπτη γραμμή.

Το τι του είπε δεν ήταν γνωστό σε κανέναν, καθώς του μίλησε στα ρώσικα, μέχρι να έρθει η παρέμβαση ενός κριτή που βρισκόταν δίπλα και άκουσε πολύ καλά τι ειπώθηκε από τον Ρούμπλεφ. Ο κριτής γνώριζε ρώσικα και εξήγησε στον διαιτητή του αγώνα πως ο τενίστας τον έβρισε λέγοντας του χαρακτηριστικά: «γαμ@@@@ ηλίθιε». Ως συνέπεια, εκείνος αποβλήθηκε από το ματς και το έχασε στα «χαρτιά».

Ο Ρούμπλεφ ήταν απαρηγόρητος και ο Μπάμπλικ επιχείρησε να του συμπαρασταθεί, δίχως να πανηγυρίζει έξαλλα την πρόκρισή του στον τελικό του τουρνουά του Ντουμπάι. Ταυτόχρονα, ο ίδιος, πλέον, οφείλει να καταβάλλει ως πρόστιμο 157 χιλιάδες ευρώ, ενώ θα του αφαιρεθούν και πόντοι από την παγκόσμια κατάταξη, οι οποίοι θα τον αφήσουν εκτός top5.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό