22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ρονάλντο κατονόμασε τους 8 κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλοι μας έχουμε κάνει την συζήτηση για το ποιοι είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Εννοείται πως οι απόψεις διίστανται για το θέμα, αφού ο καθένας έχει τους δικούς του αγαπημένους παίκτες, ή προτιμάει κάποιου συγκεκριμένου το είδος παιχνιδιού του, γεγονός που δεν αφήνει τη συζήτηση να πάρει αντικειμενικό χαρακτήρα. Τι λένε όμως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές;

Ο Ρονάλντο Ναζάριο πήρε θέση για το θέμα και κατονόμασε εκείνους που θεωρεί εκείνος ως κορυφαίους όλων των εποχών. Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε 8 ονόματα, ενώ, άφησε απ’ έξω ορισμένα μεγαθήρια του ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ή ο Μισέλ Πλατίνι.

Πάντως, αφού ανέφερε επτά ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Λιονέλ Μέσι, ο Πελέ και ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, προσέθεσε και τον εαυτό του, τονίζοντας, βέβαια, ότι είναι καλύτερα να το κρίνουν οι οπαδοί. Ακόμη, εξήγησε ότι είναι αδύνατο όλοι αυτοί να μπουν σε μια σειρά, αφού πρόκειται για διαφορετικές γενιές και συνεπώς, διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου.

«Νομίζω είναι ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ, όπου έχεις τους Μαραντόνα, Μέσι, Κρόιφ, Μπεκενμπάουερ, Φαν Μπάστεν, Ροναλντίνιο, Πελέ. Θα πρόσθετα και τον εαυτό μου. Ας το κρίνουν όμως καλύτερα οι οπαδοί. Πάντως δεν μπορείς να τους βάλεις σε σειρά, δεν μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικές γενιές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό