23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ρομάνο «στέλνει» τον Τσικίνιο στον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

   Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε δύο μεταγραφές από τη μέρα που ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο λόγος για τους Φραν Ναβάρο (φορ) και Γκέλσον Μάρτινς (εξτρέμ). Οι Πειραιώτες ωστόσο δεν σταματάνε εκεί, μιας και ψάχνονται για την ενίσχυσή τους στη μεσαία γραμμή και το κέντρο της άμυνας.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα είναι αρκετά, ωστόσο με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε ρόλο… ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», μάθαμε την επόμενη κίνηση που θα γίνει.

Πρόκειται για τον Τσικίνιο, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Μπενφίκα και να γίνει κάτοικος Πειραιά. Μπορεί το deal να φαινόταν πως θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι, ωστόσο ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος, σύμφωνα με τον Ρομάνο, θα ολοκληρώσει εντός της ημέρας (19/01) τη μεταγραφή του, προκειμένου να γίνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

🔴⚪️🇬🇷 Olympiacos will complete the deal for Ciquinho today, it’s all done with Benfica as revealed.

Contract until June 2027. https://t.co/absTPdpX2c

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 19, 2024

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν μοιάζει να σταματά εκεί όσον αφορά την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή. Όλα δείχνουν ότι ένας ακόμη 27χρονος Πορτογάλος, θα αφήσει την πατρίδα του για χάρη της ομάδας του Καρβαλιάλ. Ο λόγος για τον Αντρέ Όρτε, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπράγκα.

Φαίνεται πως υπάρχει deal με την Μπράγκα για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς.

Όσον αφορά τη θέση του στόπερ, ο Καρβαλιάλ επιμένει για τον Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο, ωστόσο οι «δράκοι» περιμένουν να κλείσουν deal με κάποιον άλλο σέντερ μπακ, προκειμένου να μπουν σε όποια διαδικασία παραχώρησης του παίκτη.

Ένα ακόμη όνομα που παραμένει «ζεστό» για τα στόπερ, είναι αυτό του Γκαστόν Ερναντές της Σαν Λορέντσο, με την ομάδα του να ανεβάζει διαρκώς τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό