24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ριβάλντο αποθέωσε τον Μαρσέλο μέσα από το εικαστικό του SPORT24

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
05.09.2022 | 19:20

Μετά από τον Ζιοβάνι ήταν και η σειρά του Ριβάλντο να κάνει story το εντυπωσιακό εικαστικό του SPORT24 για την άφιξη του Μαρσέλο στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο να συγχαίρει τον συμπατριώτη του για την επιλογή του.

Το ραντεβού του Μαρσέλο με τους φίλους του Ολυμπιακού μέσω της παρουσίασής του στο “Καραϊσκάκης” από τους πρωταθλητές Ελλάδας πλησιάζει (5/9, 20:45) και η αποθέωση για τον πρώην κάπτεν και πολυνίκη με την Ρεάλ συνεχίζεται.

Το SPORT24 και ο Κωνσταντίνος Μπαντούνας ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό εικαστικό, με τον Μαρσέλο να μπαίνει στο φαληρικό γήπεδο και τους Βραζιλιάνους θρύλους του Ολυμπιακού, Ριβάλντο και Ζιοβάνι να τον υποδέχονται, και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους δύο παλαίμαχους άσους.

INSTAGRAM

Πρώτος ήταν ο “Ζίο” εκείνος που έκανε story το εικαστικό ενώ το βράδυ της Δευτέρας, λίγη ώρα πριν την παρουσίαση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό, ήταν η σειρά του “Ρίμπο” να… πάρει θέση και να ευχηθεί στον συμπατριώτη του.

“Καλή επιτυχία. Έκανες την καλύτερη επιλογή. Πας σε έναν σύλλογο που έχει τους πιο φανατικούς οπαδούς στον κόσμο”, ήταν το σχόλιο με το οποίο ο “πολύς” Ριβάλντο συνόδευσε το εικαστικό.

Μη χάσετε την Game Night στις 20:00 LIVE από το Μιλάνο και το Καραϊσκάκη για τον αγώνα της Εθνικής και την παρουσίαση του Μαρσέλο:

σχετικα αρθρα

Στην Αθήνα ο θρυλικός Μαρσέλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Ο Ζιοβάνι ανέβασε το εντυπωσιακό εικαστικό του SPORT24 για την άφιξη του Μαρσέλο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό