14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε στη δράση και αποθεώθηκε στη Βαρκελώνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Γνωρίζαμε πως θα γίνει, όμως, η εικόνα «μιλάει» πιο δυνατά από κάθε άλλο μέσο. Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και φόρεσε ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μετά και την απόφασή του αρχικά να αποσυρθεί από το μπάσκετ για λόγους ψυχικούς υγείας. Ο Ισπανός είχε δηλώσει πως θα γυρίσει πίσω και αυτό ακριβώς έκανε στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ρούμπιο είχε ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας των Καταλανών και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο πως θα είναι διαθέσιμος. Κι έτσι έγινε, αφού στην αρχή της 2ης περιόδου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και έλαβε την αποθέωση από τους παραπάνω από 4.000 φίλους που βρέθηκαν στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».

Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι, ήταν χαρούμενοι που τον ξαναείδαν να είναι καλά και να αγωνίζεται εκ νέου για την ομάδα της καρδιάς τους. Μάλιστα, ο Ρούμπιο δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο ώστε να καταφέρει και να πετύχει και το πρώτο του καλάθι στην επιστροφή του. Με ένα ωραίο jump-shot σημάδεψε εύστοχα και φυσικά καταχειροκροτήθηκε για άλλη μία φορά.

Για την ιστορία, οι «μπλαουγκράνα» τέθηκαν αντιμέτωποι απέναντι στη Μονακό του Μάικ Τζέιμς και στόχευαν σε μία σημαντική νίκη, που θα διατηρήσει την Μπαρτσελόνα στην 2η θέση της βαθμολογίας της Euroleague και σε απόσταση… ασφαλείας από τους διώκτες της. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό