16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Ράμος έπαιξε αντίπαλος με τον Γιαμάλ που τον συνόδευσε στον αγωνιστικό χώρο πριν επτά χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

VIRAL

ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΕΛΕΣΚΟΥΡΑ
30.09.2023 | 09:30

Ράμος και Γιαμάλ
PRINT SCREEN

Ο Σέρχιο Ράμος στη χθεσινή (29/9) αναμέτρηση της Σεβίλλης κόντρα στην Μπαρτσελόνα έπαιξε κόντρα σε έναν ιδιαίτερο αντίπαλο, τον Λαμίν Γιαμάλ. Πριν επτά χρόνια ο παίκτης των “μπλαουγκράνα” συνόδευε τον Ράμος στον αγωνιστικό χώρο.

Η Μπαρτσελόνα πήρε το τρίποντο κόντρα στη Σεβίλλη, καθώς επικράτησε των Ανδαλουσιανών με 1-0 χάρη στο αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος κι επέστρεψε στις νίκες στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της La Liga.

Στον χθεσινό αγώνα (29/9) ωστόσο, ο Ράμος έπαιζε κόντρα σε έναν ιδιαίτερο αντίπαλο, τον Λαμίν Γιαμάλ. Ο Γιαμάλ που έγραψε ιστορία κι έγινε σε ηλικία 15 ετών και 290 ημερών ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία των “μπλαουγκράνα” που έκανε ντεμπούτο στη La Liga, ήταν το παιδάκι που συνόδευε τον Ράμος στον αγωνιστικό χώρο πριν από επτά χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο 9χρονος τότε Γιαμάλ συνόδευσε τον Σέρχιο Ράμος στον αγωνιστικό χώρο, σε μία στιγμή που σίγουρα θα έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη του Γιαμάλ. Πλέον οι δύο τους είναι αντίπαλοι, και θα αγωνιστούν πολλές φορές στον ίδιο αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό