20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Πόνσε… νίκησε τον Ελ Κααμπί

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχει πάρει… φόρα ο Πόνσε και δείχνει ότι δεν μπορεί να τον σταματήσει εύκολα κάποια ομάδα. Ο Αργεντινός επιθετικός, έχει βρει τον καλό του εαυτό και τις τελευταίες βδομάδες αποτελεί «μηχανή» των γκολ για την ΑΕΚ, με τον ίδιο να βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε κάθε ματς το νέο έτος.

Η ψηφοφορία για τον κορυφαίο παίκτη του μήνα στη Super League (Φεβρουαρίου) είχε τους Πόνσε και Ελ Κααμπί πολύ κοντά σε βαθμολογία, ωστόσο ο σέντερ φορ της «Ένωσης» ήταν αυτός που με 39.07%, κατάφερε να κερδίσει το βραβείο του MVP. Ο 26χρονος, πέτυχε 4 γκολ (δύο με ΠΑΣ Γιάννινα και δύο με Αστέρα Τρίπολης), σε ματς τα οποία η ΑΕΚ μπόρεσε να πάρει το τρίποντο.

Ο ίδιος, έχει σκοράρει 11 φορές στο τρέχον πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 6η θέση του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον συμπαίκτη του, Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει πετύχει τον ίδιο αριθμό γκολ. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη 2η θέση και στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Δείτε την ενημέρωση της Super League:«Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Player Of The Month Φεβρουρίου.

1/ E. Πόνσε 39,07%2/ Α. Ελ Κααμπί 36,28%3/ Γ. Κωνσταντέλιας 11,79%4/ Μπερνάρ 6,64%5/ Καρλίτος 3,56%6/ Χ. Μιριτέλο 2,13%7/ Ο. Οζέγκοβιτς 0,53%».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό