22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

‘Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού μού είπε ότι θα με σκοτώσει’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
12.12.2023 | 16:54

PRINT SCREEN

Ο διαιτητής που γρονθοκοπήθηκε από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κοτσά, στο ματς με την Ρίζεσπορ, αφηγήθηκε τον εφιάλτη που έζησε στο γήπεδο και ξεκαθάρισε πως θα καταθέσει μηνύσεις. “Πάρτε σκληρές αποφάσεις ή φέρτε ξένους ρέφερι”, το μήνυμα των συναδέλφων του.

Ο φίλαθλος κόσμος στην Τουρκία είναι ανάστατος από το βράδύ της Δευτέρας (11/12) μετά την επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού στον διαιτητή του αγώνα με τη Ρίζεσπορ, με τον ρέφερι Χαλίλ Ουμούτ Μεγέρ να δέχεται γροθιές και κλωτσιές και το γεγονός αυτό να αναγκάζει τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας να ανακοινώνει την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας.

Μία ημέρα μετά από τη βάναυση και αποτρόπαια επίθεση της οποίας ήταν θύμα, ο διαιτητής θέλησε να περιγράψει τα όσα τραγικά βίωσε στον αγωνιστικό χώρο, ξεκαθαρίζοντας πως θα κάνει μηνύσεις εναντίον των ανθρώπων που έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12 Δεκεμβρίου 2023 01:29

“Ο Φαρούκ Κοτσά μού έδωσε μία μπουνιά κάτω από το αριστερό μάτι και έπεσα στο έδαφος. Ενώ ήμουν πέσμένος, όλοι μου έδωσαν κλωτσιές αρκετές φορές στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος.

Μπροστά στους βοηθούς μου, ο Φαρούκ Κοτσά μού είπε “Θα σε σκοτώσω”. Θα καταθέσω μήνυση εναντίον εκείνου και των άλλων ατόμων που με έδειραν.

Δεν θέλω να κάνω συμβιβασμούς. Αυτό είναι το μόνο που θέλω να πω”, τόνισε χαρακτηριστικά, την ώρα που οι συνάδελφοί του έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του, απαιτώντας να ληφθούν μέτρα ή διαφορετικά να κάνουν στην άκρη για να σφυρίζουν από εδώ και πέρα τα παιχνίδια πρωταθλήματος ξένοι διαιτητές.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12 Δεκεμβρίου 2023 11:02

“Δεν θα παίρνουμε πλέον μέρος στα ματς αν δεν ληφθούν δραστικές αποφάσεις. Αν χρειαστεί, θα αφήσουμε να έρθουν ξένοι διαιτητές για να σφυρίζουν τους αγώνες.

Όλοι είδαν τι έγινε το βράδυ της Δευτέρας, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Η ομοσπονδία μας, μάς ενημέρωσε πως θα υποστηρίξει όποια απόφαση πάρουμε μετά από αυτά τα γεγονότα.

Δεν είμαστε σε θέση να μιλάμε για διαιτησίες και ποδόσφαιρο. Η μοναδική προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι η υγεία του συναδέλφου μας, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, και η επανένωσή του με την οικογένειά του”, δήλωσε ο διαιτητής Αρντά Καρντεσλέρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό