16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Πρόδρομος του Big Brother επιστρέφει 22 χρόνια μετά

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν επιτρέπεται» ετοιμάζεται να τραγουδήσει ξανά ο… παππούς Πρόδρομος Καθηνιώτης. Το νέο τραγούδι του Πρόδρομου από το πρώτο Big Brother φέρει την υπογραφή του Ματθαίου Γιαννούλη, όπως αναφέρει στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Η απόφαση δεν ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Πήγα στο στούντιο και ήταν το μπατζανάκι μου εδώ, ο Ματθαίος Γιαννούλης. Μου λέει: κάτσε να ακούσεις ένα τραγουδάκι. Το ακούω και του λέω: τέλειο, μπορώ να κάνω μια δοκιμή; Το δοκίμασα δυο-τρεις φορές και λέω: γιατί να μην το ξανακάνω;», αναφέρει ο φιναλίστ του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού.

«Δεν έχουμε πλέον πολλές επαφές με τον Τσάκα», λέει για τον άλλοτε κολλητό του προσθέτοντας: «Ίσα-ίσα λέμε ένα γεια στο Facebook και στα social. Έχει πάει στη Γερμανία ο Γιώργος», ενώ, εξομολογείται ότι έγινε παππούς από τις θετές κόρες του.

«Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα ΄΄peak΄΄ με τις εμφανίσεις μου στην τηλεόραση και στα μαγαζιά. Από κει ξεκίνησε να πέφτει το θέμα και λόγω κρίσης. Γύρισα λίγο στη Σκόπελο και επειδή πήγαινε πολύ καλά το μαγαζί, έμεινα εκεί 10-12 χρόνια», περιγράφει την ιστορία μετά το παιχνίδι και την έξοδό του στο τραγούδι.

«Gossip τώρα κίτρινο; Στα δικά μας χρόνια τα αμιγώς μεσημεριανά ήταν… ΑΕΚάρα (σ.σ. κατακίτρινα)», ήταν το δεικτικό σχόλιο του Πρόδρομου Καθηνιώτη σχετικά με το επίπεδο ποιότητας σημερινών ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό