16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ έσπρωξε δύο φορές τη ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια time-out

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΣΡΑΗΛ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
06.03.2024 | 10:35

PRINTSCREEN

Ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ, Ντάνι Φράνκο, έσπρωξε δύο φορές τη δημοσιογράφο Νόα Πόπλινγκερ, όταν εκείνη προσπαθούσε να μεταφέρει το ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό αέρα στη διάρκεια ενός time-out.

Ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ, Ντάνι Φράνκο, ξεπέρασε τα όρια και έσπρωξε δύο φορές τη δημοσιογράφο του Sport5, Νόα Πόπλινγκερ, που έκανε το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου στον αγώνα με την Μπνέι Ερτζελίγια για το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Η νεαρή δημοσιογράφος στεκόταν δίπλα του, με το μικρόφωνο ανά χείρας, στη διάρκεια ενός time-out περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, όμως ο 50χρονος τεχνικός φάνηκε να μην θέλει να περάσουν στον τηλεοπτικό αέρα όσα έλεγε στους παίκτες του, για αυτό και την απώθησε δύο φορές. Μάλιστα, τη δεύτερη φορά παρενέβη και ο βοηθός του, Μπαράκ Λέντλερ, δείχνοντάς της το δρόμο πίσω από τον πάγκο.

Ο κόους Φράνκο τοποθετήθηκε επί του θέματος με ανάρτησή του στα social media και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του. “Έκανα λάθος, τελεία. Ζητώ συγγνωμη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να με ξέρει και να έλεγε ότι με χαρακτηρίζει αυτό το περιστατικό του time-out. Δεν έχει ξαναγίνει και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί”, ανέφερε ενδεικτικά ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό