24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο προκλητικός κ. Φιλιππάκης και η «εκκωφαντική» σιωπή του Μαξίμου – Οικονομικός Ταχυδρόμος

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκάλεσε η δημοσιοποίηση από την ΑΑΔΕ της λίστας των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου.

Βράζει η κοινωνία από οργή για γνωστά ονόματα του επιχειρείν που «κουνάνε το δάκτυλο» και παριστάνουν τους τιμητές των πάντων και οφείλουν εκατομμύρια στα δημόσια ταμεία.

Όπως ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης, ο οποίος εκδίδει τις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Espresso» και «ΕΣΤΙΑ».

Αθροιστικά, όπως σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως, ο μπαταχτσής επιχειρηματίας μέσω των εταιρειών «Δημοκρατικός τύπος» και ΕΣΤΙΑ Επενδυτική Μέσω Μαζικής Ενημέρωσης χρωστάει πάνω από 6,4 εκατ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο!

Έχουμε λοιπόν να παρατηρήσουμε το εξής:

Κανονικά αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας θα έπρεπε να έχει κινητοποιηθεί σύσσωμος ο ελεγκτικός και κυβερνητικός μηχανισμός.

Να έχει σημάνει συναγερμός, για να το πούμε απλά.

Καταρχάς, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης όφειλε να ζητήσει μέσα στην επόμενη κιόλας ώρα από τον κ. Πιτσιλη, διοικητή της ΑΑΔΕ τις ενέργειες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να εισπράξει τις υπέρογκες οφειλές του κ. Φιλιππάκη.

Και στο «καπάκι» της υπόθεσης να επιληφθούν οι υπουργοί Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος και Μάκης Βορίδης.

Φυσικά για την υπόθεση θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί αρμοδίως ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, Γιάννης Μπρατάκος

Η ενεργός εμπλοκή του Μεγάρου Μαξίμου είναι εκ των ουκ άνευ για μια τόσο σοβαρή υπόθεση.

Όπως σας έχουμε τονίσει από τη στήλη εδώ τίθεται θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Της original όχι όπως αυτή που εκδίδει ο κ. Φιλιππάκης.

Υ.Γ.· Πέραν τούτου είναι αυτονόητο ότι η ΑΑΔΕ που ανακοινώνει την οφειλή έχει την υποχρέωση να προχωρήσει άμεσα στην είσπραξη της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό