25.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο πρίγκιπας Κάρολος σε tv ριάλιτι! Η εμφάνιση στο Keeping Up With The Aristocrats θα συζητηθεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ πηγαίνει… στην τηλεόραση.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, από τότε που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους δικαιώματα ως senior royals, βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Η κάθε τους κίνηση, από τη μεγαλύτερη μέχρι τη μικρότερη, μπαίνει στο μικροσκόπιο και κατακρίνεται από βασιλικά μέλη και «κοινούς θνητούς». Τώρα, όμως, ο πρίγκιπας Κάρολος ετοιμάζεται να αντιγράψει το διάσημο ζευγάρι που αποστάτησε από το παλάτι παίρνοντας μία απόφαση που δε συνηθίζουν οι ομόλογοί του.

Πού θα εμφανιστεί ο πρίγκιπας Κάρολος

Σύμφωνα με τη MailOnline, ο Κάρολος πρόκειται να κάνει μία εμφάνιση – έκπληξη στην εκπομπή «Keeping Up With The Aristocrats» του ITV, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Ο -εκτός παραίτησης του δικαιώματός του- διάδοχος του βασιλικού θρόνου, θα βρεθεί στην τηλεόραση όπως η Meghan και ο Harry (σ.σ. Οι πληροφορίες τούς θέλουν να ξεκινούν δικό τους σόου στο Netflix κάνοντας, μάλιστα, μία συμφωνία περί τα 100 εκατομμύρια δολάρια) και θα συνομιλήσει με τον Lord Gerald Fitzalan Howard. Ο τελευταίος είναι 17ος δούκας του Norfolk και του ανατολικού Marshal της Αγγλίας και ανήκει σε μία από τις πιο παλιές αριστοκρατικές οικογένειες της Αγγλίας.

Πού έχει γυριστεί

Στο βίντεο, ο Κάρολος εμφανίζεται στο πλάνο, πλησιάζει τον Lord Gerald Fitzalan Howard και πιάνουν μία συζήτηση περί ζώων. Ο πρώτος λέει στον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ ότι σκοπεύει να δημιουργήσει μία ορδή με ζώα στο κτήμα του, με τον Κάρολο να επαινεί την ιδέα του. Τα πλάνα είναι τραβηγμένα το 2021 στο Great Yorkshire Showground, μία γεωργική παράσταση στο Harrogate στο Βόρειο Yorkshire που διοργανώνεται κάθε Ιούλιο.

Ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας Κάρολος θέλει να φιλοξενήσει τον Harry και την οικογένειά του!

Ο 73χρονος Κάρολος συνοδευόταν τότε από την Camilla, δούκισσα της Κορνουάλης, αλλά εκείνη δεν έκανε εμφάνιση στο σόου όπως ο σύζυγός της. Οι εκπρόσωποι του παλατιού, προς το παρόν, δεν έχουν σχολιάσει το θέμα.

Στη σειρά, που δείχνει κομμάτια της ζωής πλούσιων αριστοκρατών του Ηνωμένου Βασιλείου, εμφανίζεται και η ξαδέρφη της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Olga Romanoff, που κάποια στιγμή θεωρούνταν κατάλληλη για γάμο με τον πρίγκιπα Κάρολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 Η εκστρατεία μίσους κατά της Meghan Markle θα τελειώσει αν χωρίσει τον πρίγκιπα Harry
Victoria de Marichalar y Borbón: Γιατί όλοι μιλούν για την ανιψιά του βασιλιά της Ισπανίας;
Πριγκίπισσα Charlene: Γιατί η ανακοίνωση των ανακτόρων προκαλεί νέα ανησυχία για την υγεία της!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό