16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Πολάκης λέει ξανά ανοησίες, δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του για τα φάρμακα της Σίας Αναγνωστοπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι λέει ο πρώην υπουργός Υγείας για την επίμαχη ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Την οργή του για το γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε δημοσίως στο ιατρικό ιστορικό της Σίας Αναγνωστοπούλου αλλά και στον τρόπο που την αντιμετώπισε ιατρικά ο πρώην αναπληρωτής Υγείας, εξέφρασε ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, το όνομα του οποίου αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση του κ Πολάκη για την Σία Αναγνωστοπούλου τόνισε αρχικά πως: «Δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το επίπεδο. Η χυδαιότητα αυτής της ανάρτησης για την κυρία Αναγνωστοπούλου ως ασθενή, ουσιαστικά επαναφέρει τη ρουσφετολογία».

Εν συνεχεία ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξε τηλεφώνημα από τον Παύλο Πολάκη, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Με τον κύριο Πολάκη εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ» είπε, προσθέτοντας πως τα αντιικά φάρμακα δίνονταν μετά από μια συγκεκριμένη διαδικασία. Εκείνο το διάστημα όλα γινόντουσαν με διαδικασίες βάση επιτροπής ΕΜΑ (του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων). Η κ Αναγνωστοπούλου προς τιμήν της ακολούθησε πλήρως την διαδικασία και ο κ. Πολάκης λέει ανοησίες, και αυτό το έκανε και άλλες φορές. Ακολουθήθηκε πλήρως η διαδικασία, η κυρία Αναγνωστοπούλου δεν είχε κανένα πρόβλημα απ’ όσο γνωρίζω. Για την κυρία Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογράφηση από γιατρό και ακολουθούσε έλεγχος από επιτροπή αν πληρούσαν τα κριτήρια με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών. Από τότε είχε τραβήξει μια ανάρτηση ότι καθυστερούσαν οι διαδικασίες».

 

Θυμίζουμε ότι ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του ανέφερε στρεφόμενος προς την κα Αναγνωστοπούλου:

«Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σία Αναγνωστοπούλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορές.

1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”.

Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκάγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlo που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.

2) ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!».

Κατά τον κ. Πλεύρη, «είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης που είναι μπροστινός του κ. Κασσελάκη. Όπως γινόταν επί Τσίπρα, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό το περιστατικό έχει γίνει αν όχι με την προτροπή, με την ανοχή του κ Κασσελάκη. «Την χυδαιότητα ότι παίζαμε με τις ασθένειες και με τους ασθενείς δεν θα τις ανεχτώ», τόνισε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό