33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα «πρόβλεψε» τον «αντικαταστάτη» του στη Μάντσεστερ Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αναμορφωτής της Μάντσεστερ Σίτι και κατά πολλούς κορυφαίος προπονητής στον πλανήτη, Πεπ Γκουαρντιόλα, αναφέρθηκε στον προπονητή που θεωρεί πως μια μέρα θα βρεθεί στον πάγκο των «πολιτών». Ο λόγος για τον Βέλγο νυν τεχνικό της Μπέρνλι, Βίνσεντ Κομπανί. «Ο Βίνσεντ Κομπανί θα γίνει μελλοντικός προπονητής της Μαντσεστερ Σίτι, σημειώστε τα λόγια μου»

«Ναι, θα συμβεί σίγουρα. Θα μου τηλεφωνήσετε όταν αυτό πρόκειται να συμβεί»

Ο Βίνσεντ Κομπανί αποτελεί έναν ανερχόμενο προπονητή με ιδιαίτερη φιλοσοφία και καινοτομίες. Μπορεί φέτος να μην απέφυγε τον υποβιβασμό με την ομάδα της Μπέρνλι, τερματίζοντας στην 18 η θέση της Premier League, από την νέα σεζόν όμως φαίνεται πως θα κάνει το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Σοβαρό ενδιαφέρον για την υπόθεσή του έχει δείξει η Μπάγερν Μονάχου. Οι  Βαυαροί τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι με την Μπέρνλι, με το ποσό να ανέρχεται κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του Βέλγου τεχνικού έχει συμφωνηθεί σε διάρκεια τριών χρόνων. Απομένουν μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η συνεργασία αυτή.

Ο Βινσέντ Κομπανί θα προστεθεί στην λίστα με τους μαθητές του Πέπ Γκουαρντιόλα που θα προπονήσουν στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Στην λίστα αυτή υπάρχουν μεταξύ άλλων και οι Μικέλ Αρτέτα και ο Τσάμπι Αλόνσο, με τον νυν προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι να «χρίζει» μόνο τον Βέλγο πρώην κεντρικό αμυντικό των «πολιτών» ως μελλοντικό προπονητή της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό