18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο πεθερός ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να εκτελέσει τον γαμπρό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται γειτονιά στη Νίκαια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 39χρονου από τον πεθερό του στη μέση του δρόμου το πρωί της Παρασκευής 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 08:00 όταν η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα από μια γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι άκουσε πυροβολισμούς σε πιλοτή πολυκατοικίας στην οδό Κυζίκου.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν δύο άνδρες νεκρούς στον δρόμο και λίγα λεπτά διαπίστωναν πως επρόκειτο για έναν 64χρονο και έναν 39χρονο. Η έρευνα έδειξε πως δράστης ήταν ο 64χρονος άνδρας ο οποίος είχε στήσει ενέδρα στον 39χρονο γαμπρό του. Μόλις τον είδε να βγαίνει από την πόρτα της πολυκατοικίας του, έστρεψε τη δίκαννη καραμπίνα εναντίον του και τον εκτέλεσε. Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, η οποία φιλοξενείτο στο σπίτι της κόρης της. Ο δράστης και αυτόχειρας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε, με προφανή σκοπό να σκοτώσει τον γαμπρό του καθώς πίστευε ότι η κόρη του και ο σύζυγός της ευθύνονταν για τον χωρισμό του.

«Στέλιο μου!»

Συγγενής που έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος ακουγόταν να φωνάζει «Στέλιο μου!» μόλις αντίκρισε τον 39χρονο νεκρό στον δρόμο.

Οι πρώτες μαρτυρίες

Οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν ανάστατοι στα μπαλκόνια καθώς άκουσαν τον ήχο των πυροβολισμών. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του Action 24 και την εκπομπή Πρωινή Ζώνη, το έγκλημα έγινε έξω από το γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο 39χρονος μαζί με τη σύζυγό του.

«Ήταν ήσυχοι άνθρωποι, περνούσαμε κάθε πρωί και λέγαμε ένα γεια. Δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Το πρωί ακούσαμε όλοι τους πυροβολισμούς αλλά δεν ξέραμε τι συνέβη. Εγώ ήμουν στη γωνία και ανέβαινα προς τα πάνω τον δρόμο γιατί μένω πολύ κοντά από το σημείο. Δεν ακούστηκε κανένας καβγάς νωρίτερα, μόνο δυο πυροβολισμοί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό