19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο παραγωγός του The Grand Tour κόλλησε κορωνοϊό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Jeremy Clarkson διοργάνωσε ένα live streaming στο κανάλι του DriveTribe στο YouTube, όπου μαζί με τον παραγωγό του The Grand Tour, Andy Wilman απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού. Ανάμεσα σε αυτές υπήρχαν και ερωτήσεις σχετικά με το πότε θα δούμε νέα The Grand Tour επεισόδια.
Όπως είπε ο Wilman, κόλλησε και αυτός κορωνοϊό και έτσι έπρεπε να αφήσει τα πάντα πίσω του για 10 ημέρες μέχρι να αναρρώσει. Συγκεκριμένα ο Clarkson ρώτησε τον Wilman πως τα πήγε με την “ήπια γρίπη” με τον Wilman να απαντά:
Είχα την πανούκλα. Ήταν το χειρότερο πράγμα που είχα ποτέ.
Με τις απαγορεύσεις πτήσεων και μετακινήσεων που ισχύουν παγκοσμίως, ο Wilman είπε πως η πραγματική αιτία για την καθυστέρηση της προβολής του ειδικού επεισοδίου από την Μαδαγασκάρη είναι η απομακρυσμένη εργασία της ομάδας παραγωγής. Τα γυρίσματα έγιναν πριν από έξι μήνες και υπάρχουν περισσότερες από 1.000 ώρες σε ανάλυση 4K και η ομάδα πρέπει να μοντάρει ένα επεισόδιο διάρκειας 1,5 ώρας. Συνήθως απαιτούνται 3 μήνες για να μονταριστεί ένα τέτοιο επεισόδιο, αλλά επειδή το προσωπικό που έχει αναλάβει το μοντάζ εργάζεται από το σπίτι του, χρειάζεται επιπλέον χρόνος, αφού οι υπολογιστές τους δεν είναι το ίδιο δυνατοί με αυτούς που διαθέτει η εταιρία παραγωγής στις εγκαταστάσεις της.

Ο Wilman πρόσθεσε πως εάν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα στείλει στο Amazon το επεισόδιο μέσα στις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες, με το Amazon να χρειάζεται επιπλέον 5 εβδομάδες προκειμένου να το ανεβάσει στην πλατφόρμα της. Αυτό σημαίνει πως το ειδικό επεισόδιο του The Grand Tour από την Μαδαγασκάρη θα είναι διαθέσιμο στο Amazon Prime μέσα στο καλοκαίρι.
Η ομάδα του The Grand Tour είχε προγραμματίσει ένα ταξίδι στη Βόρεια Ρωσία τον περασμένο Μάρτιο, αλλά αυτό ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, με την ομάδα παραγωγής να είχε ήδη πληρώσει “εκατοντάδες χιλιάδες λίρες” για να στείλει εκεί τα αυτοκίνητα, αλλά και να πληρώσει τους ντόπιους. Ο Wilman είπε πως ευελπιστεί να πάνε εκεί του χρόνου, αφού θέλουν το επεισόδιο να γυριστεί στα χιόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό