23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος και Μιράντα γίνονται -επιτέλους- ζευγάρι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Έπειτα από μία παύση λόγω της εορταστικής περιόδου, η καθημερινή σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» θα επιστρέψει τον Ιανουάριο, με νέα επεισόδια.

Σε αυτά θα δούμε μία νέα σχέση να δημιουργείται. Όλα ξεκινούν όταν ο Ντίνος αποφασίζει να βγάλει οριστικά από τη ζωή του την Αμαλία και συνειδητοποιεί την ανάγκη του να έχει στο πλευρό του μία σύντροφο. Ο ίδιος, λοιπόν, γνωρίζοντας πως η Μιράντα είναι ερωτευμένη μαζί του, την προσεγγίζει. Παρόλο που εκείνη στην αρχή είναι επιθετική και κρατάει αποστάσεις, τελικά δεν μπορεί να αντισταθεί και παραδίνεται στα συναισθήματά της.

Οι δυο τους φιλιούνται και κάνουν για πρώτη φορά έρωτα. Έπειτα αποφασίζουν να είναι μαζί, αλλά ο Ντίνος τής ζητάει να μην αποκαλύψουν σε κανέναν τη σχέση τους. Τότε η Μιράντα σκέφτεται πως ίσως ντρέπεται για εκείνη και για αυτό θέλει να μείνει κρυφός ο δεσμός τους.

Όμως ο Ντίνος τής ξεκαθαρίζει πως ο λόγος που της το ζήτησε είναι γιατί πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες στη δουλειά. Κι ενώ η Μιράντα είναι πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ, η Ζηνοβία αντιλαμβάνεται πως ο Ντίνος ναι μεν είναι χαρούμενος που έχει δίπλα του μια κοπέλα που νοιάζεται για αυτόν, αλλά σίγουρα δεν τρέφει δυνατά συναισθήματα για εκείνη. Τότε σε έντονο ύφος τού ζητάει να είναι πολύ προσεκτικός και να μην εκμεταλλευτεί τη Μιράντα!

: My TV

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό