16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Παράδεισος των κυριών: Μιράντα και Φώτης συμμαχούν κατά του Ντίνου- Όσα θα δούμε τη νέα χρονιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παράδεισος των κυριών:Στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ALPHA, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στη ζωή των ηρώων. H Μιράντα συμμαχεί με τον Φώτη κατά του Ντίνου με αποτέλεσμα εκείνος να αισθάνεται προδομένος και να διαλύεται συναισθηματικά…

H καθημερινή σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών», ύστερα από μια μικρή διακοπή, λόγω των γιορτών, θα επιστρέφει τον Ιανουάριο με νέα και συγκλονιστικά επεισόδια.

Παράδεισος – Μιράντα

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί φυσικά η Μιράντα, καθώς μετά την αποκάλυψη πως η Αμαλία είναι η βιολογική της κόρη, θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή της. Η ίδια, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, για χάρη της κόρης της, που έζησε έναν μεγάλο έρωτα στο παρελθόν με τον Ντίνο, όσο και αν την πονάει, παίρνει την απόφαση να τον χωρίσει. Όπως θα δούμε, ο άντρας, που αγνοεί την αλήθεια, προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί και η Μιράντα άλλαξε συμπεριφορά μέσα σε μια ημέρα. Από την άλλη, εκείνη, φανερά απελπισμένη, θέλοντας να κόψει στον Ντίνο κάθε ελπίδα επανασύνδεσης, ζητάει μια χάρη από τον Φώτη.

Συγκεκριμένα, θέλει να του πουν ψέματα πως είναι και πάλι ζευγάρι ώστε με αυτόν τον τρόπο να τον πληγώσει και να μείνει για πάντα μακριά της. Πράγματι, ο Φώτης δέχεται να συμμαχήσουν και να διαλύσουν συναισθηματικά τον πρώην αγαπημένο της. Έτσι, λοιπόν, εκείνος τον συναντάει και του λέει ότι η Μιράντα όχι μόνο δεν τον ξεπέρασε ποτέ αλλά επέστρεψε και πάλι στην αγκαλιά του. 0 άντρας δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και ζητάει αμέσως εξηγήσεις από εκείνη. Η Μιράντα τού επιβεβαιώνει πως είναι και πάλι μαζί με τον Φώτη, γεγονός που σοκάρει τον Ντίνο. Κάποια στιγμή, ο τελευταίος πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά και όταν τη βλέπει εκεί ξαφνιάζεται. Αμέσως, της ζητάει ξανά τον λόγο που τον εγκατέλειψε και του φέρθηκε έτσι αλλά και γιατί έγραψε το ποσοστό της στον «Παράδεισο» στον Σίμο! Φυσικά, εκείνη δεν μπορεί να του πει την αλήθεια, αλλά της ξεφεύγει πως το έκανε γιατί η Αμαλία δεν δέχτηκε να της μεταβιβάσει το ποσοστό της.

Ο Παράδεισος των κυριών- Ντίνος και Μιράντα

Ο Ντίνος προσπαθεί να καταλάβει τι εννοεί και η Μιράντα πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας τού δίνει ένα φιλί. Όμως, τους βλέπει η Αμαλία και η γυναίκα αισθάνεται πολύ άσχημα. Πιστεύει πως την πλήγωσε ακόμη μία φορά και απελπισμένη ζητάει τη βοήθεια του Χριστόφορου. Τότε εκείνος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο, ενώ την ίδια ώρα ο Ντίνος παίρνει την απόφαση να ξεχάσει για πάντα τη Μιράντα. Δεν μπορεί να δεχτεί πως του φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο και ότι είναι ξανά μαζί με τον Φώτη. Μάλιστα, βγάζει τον εκνευρισμό του στη δουλειά και τσακώνεται με τον Μάρκο, καθώς αναζητούν τη νέα υπεύθυνη του καταστήματος.

Παράδεισος

Ο τελευταίος καταφέρνει και τον ηρεμεί μιας και προτείνει να αναλάβει τη θέση η Γεωργία. Κι ενώ το πρόβλημα αυτό λύθηκε, ο Ντίνος συναντάει τον Σίμο και του ξεκαθαρίζει πως θέλει να αγοράσει το μαγαζί όταν θα έχει τα χρήματα. Όμως εκείνος δεν το δέχεται, γεγονός που τον εκνευρίζει ακόμα περισσότερο. Παλεύει να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή του αλλά και την προδοσία της Μιράντας και πάνω στον θυμό του επιτίθεται στην Αμαλία, καθώς πιστεύει ότι και εκείνη ενεργεί εναντίον του!

: Mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό