16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα υποψιάζεται ότι η Αμαλία θέλει να της κλέψει τον Ντίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Θορυβημένη από τη συνεχή παρουσία της Αμαλίας στον  «Παράδεισο» και το ενδιαφέρον που δείχνει ο Ντίνος για τη στενή σχέση της πρώην αγαπημένης του με τον γοητευτικό Σίμο, η Μιράντα αρχίζει να βασανίζεται από τον φόβο μήπως το παλιό τους αίσθημα αναζωπυρωθεί.

Αγνοώντας την αλήθεια, πως η… αντίζηλός της είναι στην πραγματικότητα η κόρη της, γεμίζει αμφιβολίες που την πληγώνουν!

Στα πρώτα επεισόδια της β’ σεζόν της σειράς υποψίες βασανίζουν τη Μιράντα… Υποψίες που δεν την αφήνουν να ησυχάσει και να απολαύσει τη γαμήλια ζωή με τον αγαπημένο της Ντίνο. Με τη σχέση τους να έχει περάσει από χίλια κύματα μέχρι επιτέλους να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, θα περίμενε κανείς τα πράγματα να είναι πλέον πιο ήσυχα.

Κι όμως… Ενώ ο «Παράδεισος» αρχίζει να ξανακερδίζει το χαμένος έδαφος, ελπίζοντας να ανακτήσει σιγά σιγά τις παλιές του δόξες, και ενώ όλα μοιάζουν να ξαναγυρίζουν στον παλιό γνώριμο ρυθμό, τη Μιράντα την τρώει το σαράκι της ζήλιας και των αμφιβολιών για τον άντρα της.

Αιτία; Η συμπεριφορά και τα… μισόλογα της Αμαλίας, που την κάνουν να υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει πίσω από την πλάτη της. Και πιο συγκεκριμένα ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στη νεαρή κοπέλα και τον… Ντίνο! Φοβάται πως η Αμαλία θέλει να της… κλέψει τον άντρα! Ίσως γιατί ακόμα αγνοεί την αλήθεια…

Ανάμεσα σε δυο γυναίκες

Από την αρχή ο Ντίνος υπήρξε «μήλον της Έριδος» ανάμεσά τους… Η Αμαλία προηγήθηκε στην καρδιά του, η συμπεριφορά της όμως τον απομάκρυνε, αν και εκείνη είχε όλο το δίκιο με το μέρος της, καθώς έπεσε θύμα βιασμού από τον Πάρη. Αγνοώντας την τραγική αλήθεια, ο Ντίνος πίστεψε πως εκείνη τον είχε προδώσει, αν και η νεαρή κοπέλα το μόνο που ήθελε ήταν να προστατέψει το μυστικό της, αλλά και το παιδί-καρπό του βιασμού της. Δεν έπαψε ποτέ να τον αγαπά, η σχέση τους όμως έληξε άδοξα όταν εκείνη αναγκάστηκε να παντρευτεί τον κακοποιητή της.

Τότε ο Ντίνος βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Μιράντας, που έτσι κι αλλιώς τον είχε ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρισε. Γλυκιά, υπομονετική, υποστηρικτική, πιστή, παρηγορητική, η όμορφη υπάλληλος του «Παραδείσου» κατάφερε τελικά να τον κερδίσει, παρά τις αντιξοότητες, που δεν ήταν ούτε λίγες ούτε ευκαταφρόνητες.

Ο Ντίνος λοιπόν έγινε ο λόγος που οι δύο γυναίκες είχαν ανάμεσά τους διαρκή ανταγωνισμό και αντικρουόμενα συναισθήματα…

Όλα αυτά όμως «σιώπησαν», τουλάχιστον από την πλευρά της Αμαλίας, όταν έμαθε την τρομερή αλήθεια: πέος η… ανταγωνίστριά της, η «εχθρός» δίπλα της, η Μιράντα, ήταν στην πραγματικότητα η χαμένη της μητέρα, αυτή που εδώ και καιρό έψαχνε να βρει!

Σε… αναμμένα κάρβουνα

Η Μιράντα όμως δεν έχει ιδέα για την αλήθεια. Δεν ξέρει πως όλο αυτό το διάστημα έχει απέναντι’ της την κόρη της. Γι’ αυτό και τώρα νιώθει την ευτυχία της να απειλείται από την Αμαλία! Πιστεύοντας πως η νεαρή κοπέλα στην πραγματικότητα δεν ξεπέρασε ποτέ τον Ντίνο (κάτι βέβαια που είναι μια μικρή πικρή αλήθεια), θεωρεί πως η διαρκής παρουσία της στον «Παράδεισο» είναι μια ασίγαστη φλόγα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εξελιχθεί σε… πυρκαγιά και να καταστρέφει τη σχέση που με τόση προσπάθεια έχει χτίσει με τον Ντίνο!

Αν και κάπως την «ανακουφίζει» το ενδιαφέρον που δείχνει ο νεοαφιχθείς γοητευτικός Σίμος προς την Αμαλία, στη Μιράντα γεννιούνται υποψίες πως ο Ντίνος αρχίζει να ζηλεύει τη φρεσκάδα που αποπνέει η Αμαλία και την ανανεωμένη διάθεσή της, που πηγάζουν από τη σχέση της με τον Σίμο!

Η Μιράντα αδυνατεί να ησυχάσει μέσα της, και θα είναι έτσι, αν και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, αποφασίζει να… παρακολουθήσει με διακριτικότητα τις κινήσεις και τη συμπεριφορά της Αμαλίας, αλλά και του Ντίνου…

Αναγέννηση!

Η καταστροφή του «Παραδείσου» την ημέρα του γάμου του Ντίνου και της Μιράντας βύθισε τους πάντες στην αγωνία και στη θλίψη, ενώ ο θάνατος του Αποστόλη κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς δημιούργησε ένα τρομερό μυστήριο, το οποίο καλείται να λύσει ο ερωτευμένος με την Όλγα αστυνόμος Σωτήρης Γιαμαλής.

Τώρα όμως, τρεις μήνες μετά τη μοιραία φωτιά, ο «Παράδεισος»… αναγεννιέται από τις στάχτες του. Είναι σχεδόν έτοιμος για να επαναλειτουργήσει, και ένα νέο πρόσωπο, ο Σίμος, έχει μπει στην οικογένεια του μαγαζιού, μια και, ως επιχειρηματίας ο ίδιος, έχει συνεισφέρει ώστε το πολυκατάστημα να ξαναγεννηθεί!

Παράλληλα, ένας αυτόπτης μάρτυρας εμφανίζεται και υποστηρίζει ότι είδε κάποιον εκείνο το βράδυ έξω από το μαγαζί, ενώ η μέρα της δίκης της Βικτόριας φτάνει. Άραγε η ομολογία του Αποστόλη πριν από τον θάνατό του για όλα της τα εγκλήματα αρκετή ώστε να αθωωθεί; Από τον θάνατό του πάντως ωφελούνται η Όλγα και ο Πάρης, καθώς παίρνουν επιτέλους την περιουσία τους πίσω!

Η Μιράντα και ο Ντίνος κλείνουν τον τρίτο μήνα έγγαμου βίου μπαίνοντας σε καινούριο σπίτι και κάνοντας όνειρα για το μέλλον τους, αλλά και για τον «Παράδεισό» τους.

Η Βικτόρια αθωώνεται…

…και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να χτυπήσει την πόρτα της Όλγας, ώστε να κλείσουν παλιούς και καινούριους λογαριασμούς! Ο Ντίνος εκφράζει τους πρώτους προβληματισμούς του για τα νέα δεδομένα στον «Παράδεισο», όμως η Μιράντα τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. Από την άλλη, ο Σωτήρης προσπαθεί να συνδέσει τον φόνο του Αποστόλη και τη φωτιά στον «Παράδεισο» με το νέο στοιχείο που εμφανίστηκε σε σχέση με την περιουσία της αγαπημένης του Όλγας.

: Τηλέραμα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό