24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο παράγοντας Πανθρακικού μήνυσε τον παίκτη Εθνικού που έδειρε και τον έστειλε κρατητήριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σπύρος Γεωργούσης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχτηκε από παράγοντα του Πανθρακικού, όμως πέρασε τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα, λόγω… μήνυσης του δεύτερου.
 

Τα… ευτράπελα συνεχίστηκαν και μετά το ούτως ή άλλως επεισοδιακό παιχνίδι Κυπέλλου στο ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό.

Ματς το οποίο, ως γνωστόν, διακόπηκε μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα το οποίο και επέφερε σύρραξη παικτών και παραγόντων μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Με αποτέλεσμα ένας παράγοντας της ομάδας της Κομοτηνής να… δείρει ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας και, ως εκ τούτου, το παιχνίδι προφανώς να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Σπύρος Γεωργούσης, λοιπόν, πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία πήρε εξιτήριο. Όμως, αντί να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο, πέρασε το βράδυ του στο… κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος, αφού ο παράγοντας που τον χτύπησε, υπέβαλλε μήνυση εναντίον του για εξύβριση!

Μάλιστα, το θύμα της επίθεσης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (14/09) ενώπιον του εισαγγελέα Κομοτηνής προκειμένου να απολογηθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό