21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον εμβληματικό του φίλαθλο «Παπέν» Γιώργο Παπαδόπουλο

Ειδήσεις Ελλάδα

O ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη του φιλάθλου του, «Παπέν» Γιώργου Παπαδόπουλου, που έφυγε πρόσφατα απ’ τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, με τον αρχηγό της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια να καταθέτει στεφάνι για τον αποθανόντα, πριν την έναρξη του αγώνα με τη Λαμία.

Eurokinissi

Σύνθημα στα χείλη των οπαδών του ΠΑΟΚ έγινε το όνομα του εμβληματικού Γιώργου Παπαδόπουλου, που το περασμένο Σάββατο (30/3) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Ο χαμός του γνωστού στις τάξεις του «ασπρόμαυρου» οπαδικού κινήματος, με το ψευδώνυμο «Παπέν», βύθισε στο πένθος την οικογένεια του συλλόγου καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και κοινά αποδεκτός, με τους οργανωμένους του «Δικεφάλου» να τον αποχαιρετούν σήμερα με ένα μεγάλο πανό που απλώθηκε στην Τούμπα, στο πλαίσιο του εν εξελίξει αγώνα με τη Λαμία για τα πλέι οφ της Super League.

Eurokinissi

Mάλιστα, πριν την έναρξη, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια άφησε στεφάνι στη μνήμη του.  Οι φίλοι της ομάδας ανάρτησαν ένα πανό κατά μήκος της «Θύρας 4» που έγραφε «Τα λόγια σου κληρονομία μας… Καλό ταξίδι μεγάλε πρόεδρε…». Σημειώνεται πως είχε αφήσει το στίγμα της προσωπικότητάς του κυριολεκτικά στο χαρτί, αποτελώντας εκ των βασικών συντελεστών της οπαδικής εφημερίδας «Ο ΠΑΟΚτσής», που μεσουράνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

O Κίριλ Ντεσπόντοφ, μάλιστα, αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού(3-2) στον φίλο του Δικεφάλου, στη μνήμη του οπαδού των «ασπρόμαυρων»  και του πατέρα του Γιάννη Μιχαηλίδη: «Θέλω να πω ότι αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στο φίλο της ομάδας μας τον «Παπέν» αλλά και στον αδερφό μας και μέλος της ομάδας μας τον Μιχαηλίδη που έχασε τον πατέρα του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό