16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έχασε την πρωτιά, αλλά θα είναι στα play-in του Basketball Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 71-61 από την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Βελγιράδι και δεν κατάφερε να χάσει με σκορ που θα του επέτρεπε να υπερτερεί σε μεταξύ τους πιθανή ισοβαθμία. Έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν μπορεί να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου του στο Basketball Champions League, ωστόσο θα καταταχθεί είτε 2ος, είτε 3ος και θα συνεχίσει στα play-in της διοργάνωσης.

Το πάλεψε πολύ, όμως η κακή 3η περίοδος του στοίχισε και ο ΠΑΟΚ έφυγε ηττημένος από τη Σερβία και την έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ (71-61). Η ομάδα του Τακιανού είχε ένα εις βάρος της σκορ 11 πόντων στο 3ο δεκάλεπτο (21-10) και αυτό είναι που την έφερε αρκετά μακριά στο φινάλε από την διεκδίκηση της νίκης.

Ο Γκίλμορ σημείωσε 12 πόντους και 9 ριμπάουντ για τους Θεσσαλονικείς, ενώ ο Χάρισον είχε 12 πόντους. Παράλληλα, από την μεριά των Ισραηλινών ο Τζόνσον πέτυχε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Στο στιγμιότυπο του αγώνα, ο Σμιθ κατάφερε να βάλει ένα καλάθι που δεν μπαίνει… ούτε στο NBA 2K και στα βιντεοπαιχνίδια, αφού με τον χρόνο της επίθεσης για την Χάποελ να εκπνέει, απλά πέταξε την μπάλα από το κέντρο και βρήκε εύστοχα το αντίπαλο καλάθι.

Η βαθμολογία στον 7ο όμιλο του Basketball Champions League:

1. Χάποελ Ιερουσαλήμ 4-1

2. ΠΑΟΚ 3-2

3. Γαλατασαράι 1-3

4. Μπενφίκα 1-3

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό