17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR για σόου στο «καυτό» ΟΑΚΑ, για να συνεχίσει το σερί ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο μισό της 13ης αγωνιστικής της Basket League έχει ήδη ολοκληρωθεί και η συνέχεια αναμένεται… ακόμη καλύτερη. Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Περιστερίου, ντερμπάρα ΑΕΚ – Ολυμπιακός και παιχνίδι… παραμονής στη Ρόδο (Κολοσσός – Λαύριο). 

Παναθηναϊκός AKTOR – Περιστέρι (17:00)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη και αναζητά να πάρει την 9η νίκη του στα τελευταία 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας φυσικά της Basket League και θέλουν να διευρύνουν το απόλυτό τους στα 13/13.

Το γήπεδο εκτιμάται πως θα είναι «καυτό», αφού θα παρευρεθούν στον αγώνα περισσότεροι από 10.000 φίλοι του «τριφυλλιού». Τελευταία φορά που έφυγε το Περιστέρι με τη νίκη από το Μαρούσι ήταν τον Ιούνιο του 2003, στα ημιτελικά των play-off του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (14:45)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στα Λιόσια και έχει την ευκαιρία να φτάσει τις 10 σερί νίκες απέναντι στην «Ένωση», ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετράει 6 διαδοχικές νίκες και προέρχεται από μία άκρως επιτυχημένη «διαβολοβδομάδα», στην οποία έκανε το 2/2.

Ο Πλάθα από την μεριά του έχει δώσει το μήνυμα, ώστε οι παίκτες του να καταφέρουν και να σπάσουν το αρνητικό σερί εις βάρος τους, και να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη.

Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο (18:00)

Τέλος, ο Κολοσσός θα υποδεχθεί στη Ρόδο το Λαύριο, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 9η θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό 4 νίκες και 8 ήττες. Η νίκη της Καρδίτσας επί του Προμηθέα Πατρών έβαλε… δύσκολα και στους δύο και ένα θετικό αποτέλεσμα είναι κομβικής σημασίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό