29.2 C
Athens
Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ντραγκόφσκι αλλά…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η περίπτωση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι αναμένεται να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς ο Πολωνός αγωνίζεται στο «τριφύλλι» δανεικός από την Σπέτσια και η ιταλική ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στην Serie B την τελευταία αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος δεν θα γίνει ημι-επαγγελματικός και πως το συμβόλαιο του Ντραγκόφσκι δεν θα «σπάσει» ουσιαστικά, με τον ίδιο να υπενθυμίζεται πως διαθέτει ρήτρα 3.5 εκατ. ευρώ (+500 χιλιάδες ευρώ μπόνους) με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν εντυπωσιαστεί με τις εμφανίσεις του φέτος, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το ρεσιτάλ του στη διαδικασία των πέναλτι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τότε, ο Ντραγκόφσκι μας είχε αποκαλύψει πως επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τώρα ένα δημοσίευμα του ιταλικού «Secolo XIX» αναφέρει πως η Σπέτσια θα επιχειρήσει να διαπραγματευτεί την ρήτρα του Πολωνού κίπερ με το «τριφύλλι», ώστε να κάνει την τιμή αγοράς του πιο προσιτή στην ελληνική ομάδα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Σπέτσια θα προσπαθήσει γενικότερα να δει τι μπορεί να εισπράξει από εκείνον, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2025. Αυτό, παράλληλα, σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός, ακόμη κι αν δεν έρθει σε συμφωνία με το ιταλικό κλαμπ, θα μπορέσει να υπογράψει μαζί του από τον Ιανουάριο του 2025, ώστε να τον επαναφέρει στη «Λεωφόρο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό