18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός άντεξε, πήρε τον «αέρα» του Άρη και όσο νικάει… ελπίζει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με ένα τεράστιο «διπλό» από το «Κλεάνθης Βικελίδης», επικράτησε με 2-0 του Άρη σε μία πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένει το αποτέλεσμα του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για να γνωρίζει το εάν θα μειώσει την απόστασή του από την κορυφή της Super League.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θα «ψαλιδίσει» στους 3 βαθμούς τη διαφορά αν νικήσει η ΑΕΚ, στους 2 αν το ματς λήξει ισόπαλο στην OPAP Arena, ενώ θα παραμείνει στο -4 σε τυχόν νίκη του ΠΑΟΚ!

Το ματς είχε μία «άγρια»… ομορφιά και πήγαινε «μία σου και μία μου». Ο Μορόν απείλησε στο 12′ με μακρινό σουτ και ο Ιωαννίδης έκανε το ίδιο ένα λεπτό αργότερα. Το δυνατό σουτ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα στο 15′ διαδέχθηκε το σουτ του Μορόν που ανέκοψε ο Ντραγκόφσκι από θέση τετ-α-τετ στο 16′.

Eurokinissi

Ο Άρης άρχισε να γίνεται πιο δημιουργικός και κυρίως πιο επικίνδυνος, παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερο την μπάλα στα πόδια του. Ο Ντραγκόφσκι μπλόκαρε το φάουλ του Φαμπιάνο στο 33′, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό νίκησε εξ επαφής και τον Μορόν.

Ο «κακός χαμός» επικράτησε ακριβώς μετά τη λήξη του πρώτου μέρος, με τον Φώτη Ιωαννίδη να έρχεται σε αψιμαχία με τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο. Ο Χούλιαν Κουέστα έσπευσε και έριξε περισσότερο… λάδι στη φωτιά, αφού «αρπάχτηκε» κι αυτός στη συνέχεια με τον Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού.

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος, πλησίασε αρκετές φορές στο να ανοίξει το σκορ, όμως, αυτό τελικά έγινε από το ρίσκο που πήρε ο Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Άντραζ Σπόραρ και ο Σλοβένος παρέλαβε την μπάλα από τον Μπερνάρ και με ένα υπέροχο πλασέ σκόραρε για το 1-0 στο 61ο λεπτό.

Eurokinissi

Ο Άρης ανέβασε ρυθμό, ο Παναθηναϊκός έκατσε πίσω για να προφυλάξει το υπέρ του 1-0 και ο Ντραγκόφσκι στο 85′ γλύτωσε τον Γεντβάι από αυτογκόλ. Ο Κροάτης αμυντικός του… ανταπέδωσε τη χάρη στο 90ο λεπτό, όταν και απομάκρυνε την μπάλα πριν εκείνη περάσει τη γραμμή της εστίας από κεφαλιά του Ανσαριφάρντ και με τον Ντραγκόφσκι «εξουδετερωμένο».

Τελικά, ο Παναθηναϊκός έφυγε στην αντεπίθεση στο 90+2′ με τον Μλαντένοβιτς από τα αριστερά, ο Τζούρισιτς σούταρε εξ επαφής και νικήθηκε από τον Κουέστα, αλλά ο Μπράμπετς άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-0 του Παναθηναϊκού.

Eurokinissi

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζιο, Νταρίντα (73′ Τζούρασεκ), Ζουλς (59′ Βερστράτε), Κίκε Σαβέριο (73′ Ανσαριφάρντ), Μανού Γκαρσία (74′ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ, ΜορόνΠαναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ (77′ Μλαντένοβιτς), Γεντβάι, Ακαϊντίν, Βαγιαννίδης, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ (77′ Τζούρισιτς), Μπακασέτας (88′ Μαντσίνι), Παλάσιος (46′ Σπόραρ), Ιωαννίδης (90+1′ Βέρμπιτς).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό