20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Πέτρος Παππάς αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ  Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Παππάς αναλαμβάνει Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως τομεάρχης Υγείας έχει οριστεί ο καρδιολόγος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Πέτρος Παππάς: Δεν βοηθάνε οι ακραίες δηλώσεις του Νίκου Παππά

«Θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν βοηθάνε αυτές οι ακραίες δηλώσεις. Και σε κάθε περίπτωση αυτή η ρητορική δεν είναι η ρητορική, την οποία θέλει και θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς για τις δηλώσεις του Νίκου Παππά.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς και φερόμενος ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική του εμφάνιση μίλησε για «κυβέρνηση δολοφόνων», «κυβέρνηση που βιάζει τη δημοκρατία» και «κρεμάλες» μεταξύ άλλων, σε τοποθέτησή του για το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Νομίζω ότι πρέπει πολιτικά πρόσωπα να διευκολύνουν τη διαδικασία και να βρεθούν απέναντι στον φυσικό δικαστή να δούμε αν υπάρχουν ευθύνες και τελικά τι έγινε γιατί υπάρχει μια περίεργη οσμή συγκάλυψης ή τουλάχιστον αυτό μας δείχνουν τα γεγονότα. Αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε ένα ευνομούμενο κράτος και δεν μπορούμε να έχουμε ακραία ρητορική.

Είδαμε στο παρελθόν ότι οι ακραίες ρητορικές και η εχθροπαθής στάση δεν ωφέλησε κανέναν και δεν ωφέλησε πάνω απ’ όλα τη χώρα και τη δημοκρατία μας» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό