16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Πάνος Βλάχος απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη για το στιχάκι που προκάλεσε σάλο

Ειδήσεις Ελλάδα

O Πάνος Βλάχος απάντησε με ένα story στο Ιnstagram, στον σάλο και τις αντιδράσεις μετά το στιχάκι, «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», που τραγούδησε στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και τραγουδιστής σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους, απασχόλησε ξανά καθώς ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων, ερμήνευσε ένα κομμάτι, οι στίχοι του οποίου ανέφεραν τα εξής: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Το βίντεο με τον ίδιο να τραγουδά «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας μοιραία αντιδράσεις. Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν και οι αναφερόμενοι Αδωνις Γεωργιάδης και Αρης Πορτοσάλτε.

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου

Μετά τον σάλο που προκάλεσε, ο Βλάχος ανέβασε ένα Instastory στο οποίο ανέφερε: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του υπουργού Υγείας, Ά Γεωργιάδη με την οποία σχολίασε:

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Αντίστοιχα και ο Ά. Πορτοσάλτε έγραψε: Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό