18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Πάλμερ περνάει καλά στην Τσέλσι και το… δείχνουν τα στατιστικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τσέλσι κέρδισε την Λούτον με 3-2 για την Premier League και βρίσκεται σε… φρενήρη ρυθμό, καθώς έχει 4/4 νίκες στα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Δια μέσω αυτών των θετικών αποτελεσμάτων, από την αρχή της χρονιάς τα βλέμματα έχουν στραφεί στον πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Κόουλ Πάλμερ. 

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός εντάχθηκε στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον Αύγουστο του 2023 από τους «πολίτες» έναντι 47 εκατομμυρίων ευρώ. Οι τακτικές του Αργεντινού προπονητή έδειχναν πως θα είναι μία λύση ανάγκης, αλλά εν τέλει έγινε βασικός και αναντικατάστατος. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ευρώπη… γνώρισε τον Πάλμερ στην τότε ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι όπου και σκόραρε στον τελικό του Super Cup Ευρώπης απέναντι στην Σεβίλλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η υφήλιος… αντιλήφθηκε το ταλέντο του στην αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στην πρώην του ομάδα, όπου έληξε 4-4 και έκανε ένα μαγικό παιχνίδι. Ο Άγγλος σταρ σε αυτό το ματς κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό σκορ με πέναλτι στο 90+5′. 

Στον αγώνα του Σαββάτου (30/12) απέναντι στη Λούτον, ο 21χρονος «έγραψε» ιστορία, καθώς έχει συμμετοχή σε 12 γκολ της Τσέλσι στην Premier League και αυτά τον τοποθετούν στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από έναν άλλον Άγγλο, τον Τζούντ Μπέλιγχαμ.  Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό το στατιστικό ισχύει μόνο για τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και είναι για τους ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών.

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό